Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Charter SARDINIA

Situata intre Peninsula Italica, coasta sudica a Frantei si si coasta Tunisiei, la sud de Corsica, declarata in 1948 Regiune Autonoma, Sardinia este o insula atipica, cu arome africane, cu statut special, a doua insula ca marime din Mediterana, cu capitala la Cagliari. De la medievalul Alghero in nord-vest, cu fascinanta sa istorie catalana si un incantator centru istoric, la eleganta si exclusivista Costa Smeralda in partea de nord cu perla sa Porto Cervo – paradisul milionarilor dar si al echipei “Il Calcio”, pana la capitala plina de viata din sud – Cagliari, cu o mare varietate peisagistica, cu multe orase pitoresti si plaje de nisip alb si roz ce-ti taie respiratia, inundate de ape de smarald, Sardinia a devenit o destinatie ideala de vacanta, foarte cautata si de turistii romani.
Chiar in tara in care plajele superbe se gasesc la tot pasul, italienii recunosc ca cele din Sardinia sunt in mod deosebit frumoase. Insula se afla in mod constant in fruntea sondajelor referitoare la cele mai bune plaje din lume, cu plaje (“spiagge”) miraculoase ivindu-se dintre stanci, de-a lungul liniei de coasta, strajuite de faleza pe coasta de est sau flancate de dune de nisip pe coasta de vest. Adesea comparate cu Caraibele, plajele din Sardinia sunt pentru turistii noastri cea mai buna alternativa in Europa!
Sardinia este locul unde puteti experimenta din multitudinea de delicii culinare: SARDO PECORINO – o branza maturata de oaie, cu gust pregnant, specifica insulei, mandria Sardiniei si gustarea cea mai populara, care se serveste cu un pahar de vin rosu local CANNONAU DI SARDEGNA si o bucata de paine traditionala CARASAU – foarte subtire si crocanta. Nu ratati ravioli umplute cu branza: CULURGIONES sau carnea frageda si suculenta de porc: PORCETTO. Si nu in ultimul rand: uleiul de masline aromat, preparatele din peste si fructele de mare, traditional pizza si inghetata artizanala. Incheiati cu un paharel de MIRTO – o bautura digestive traditional, puternic alcoolizata, care se prepara din fructele copacului cu acelasi nume. Dincolo de alimentele cele mai reprezentative, există mult mai multe lucruri de descoperit: de la agroturismul tradițional la restaurante inovatoare ce ofera preparate din bucataria moleculara, din punct de vedere gastronomic satisfactia va fi garantata pentru gurmanzi si gurmet deopotriva, atat pentru călătorii de lux dar si pentru cei de buget.

hotel alma alghero
Alghero
Hotel Alma
4 stele
Mic dejun
Alghero
Hotel Carlos V
5 stele
Mic dejun
hotel catalunya alghero
Alghero
Hotel Catalunya
4 stele
Mic dejun
hotel florida catalunya
Alghero
Hotel Florida
3 stele
Mic dejun
 hotel la playa alghero
Alghero
Hotel La Playa
3 stele
Mic dejun
hotel mistral alghero
Alghero
Hotel Mistral
3 stele
Mic dejun
hotel oasis alghero
Alghero
Hotel Oasis
4 stele
Mic dejun
residence buganvillea eucalipti gardenia alghero
Alghero
Residence Buganvillea – Eucalipti – Gardenia
3 stele
Fara masa
residence europa alghero
Alghero
Residence Europa
3 stele
Fara masa
residence rina alghero
Alghero
Residence Rina
4 stele
Fara Masa
residence rina alghero
Alghero
Residence Rina
4 stele
 Mic dejun  Vezi oferta
hotel soleado alghero
Alghero
Residence Soleado
 4 stele
Mic dejun

 

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This