DELTA DUNARII 4 zile

DELTA DUNARII in 4 zile

Tulcea-Murighiol-Crisan-Mila 23-bratele: Sf. Gheorghe, Sulina, Chilia

lacurile: Rosu, Rosulet, Puiu, Erenciuc, Merhei, Matita, Babina si Razim, Golovita, Sinoe la Gura Portitei – Cetatea Histria

traversarea Dunarii (bac: Braila – Macin, poduri: Cernavoda, Fetesti)

AUTOCAR

Plecari: 28.06; 12.07; 26.07; 09.08; 23.08; 13.09.18

 

ZIUA 1-Joi, ora 7.45-prezentare la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR).Ora 8-deplasare din Bucuresti pe ruta Buzau-Braila-traversarea Dunarii cu bacul-Macin. In Tulcea–popas (3 ore) pentru vizita Muzeul Deltei Dunarii si centrul orasului.  Cina si cazare in Murighiol.

ZIUA 2-(mic dejun). Ora 8.30 – plecare din Murighiol cu hidrobuzul (16 locuri, acoperit, viteza maxim 50 km/h) pe ruta: traversare brat Sulina-Mila 23-canal Eracle- Biserica din Solzi (popas) – Canalul Pardina – Chilia Veche(popas 1 ora) – bratul Chilia (Cernovca) – zona  Periprava – Canalul Sulimanca (pe langa Padurea Letea) – lacurile: Merhei, Babina, Matita – Mila 23(popas 30 min) – Murighiol.  Cina si cazare in Murighiol.

ZIUA 3-(mic dejun). Ora 8.30-deplasare pe cel mai frumos brat al deltei la Sf. Gheorghe (popas 2 ore). Plaja si baie in mare. Apoi pe canale si lacurile: Erenciuc, Puiu, Rosu, Rosulet – numite inima deltei, se ajunge pe Bratul Sulina. Popas (2 ore) in Sulina. Plaja si baie in mare. Deplasare pe Bratul Sulina – Crisan – Complexul Lebada – Murighiol.   Cina si cazare in Murighiol.

ZIUA 4 – Duminica. Mic dejun. Deplasare (60 km), pe ruta  Plopu- Agighiol – Sarichioi – Enisala, la Jurilovca, unde, optional, se inchiriaza salupe (400 lei dus-intors pentru 8 persoane/salupa, 25 min. pe sens) pentru deplasare pe lacul Golovita la Gura Portitei. Deplasare (50 Km) cu microbuzul pentru vizitarea Cetatii Histria. Deplasare pe ruta Ovidiu–Medgidia–traversarea Dunarii (podurile: Cernavoda, Fetesti)-Lehliu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR).

Servicii incluse:

 • transport microbuz 2** cu aer conditionat, taxe stradale,parcari si bac;
 • 3 cazari cu mic dejun si cina in Murighiol;( Pensiunea  LA TRAIAN, sau similar  2**- 3***, situata in Murighiol, compusa din 2 corpuri fiecare avand camere cu: frigider, TV, aer conditionat split cu telecomanda si grup sanitar propriu cu dus. Dotarile sunt moderne, cu mobilier din lemn masiv, gresie, faianta. Peretii exteriori sunt finisati cu roca autohtona (cariera Mahmudia).                                                                      www.latraian.ro
 • transport in delta cu hidrobuz si combustibil pentru tot traseul.
 • Ghid din partea agentiei

 

Servicii neincluse:  biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Obs. – cand apa este scazuta traseul se poate modifica.

Recomandam asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.   

Pret/lei/pers/pachet                                                            Grup minim 15 pers.

Tip camera Pret/pers
Loc in camera Dbl / Trpl 1175 lei
Sgl supliment  400 lei
Copii 2 – 11,9 ani 1135 lei

Termene de plata: 500 lei, la inscriere. Plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile inainte de plecare

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei:. carte/buletin de identitate.

          Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara noastra, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup/ ghidul,  poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

 Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.