Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

KITEN

Fondată în urmă cu peste 1000 de ani, Bulgaria  este unul dintre cele mai vechi state ale Europei.(Kiten) Deşi ocupă doar 2% din teritoriul bătrânului continent, această ţară îşi surprinde de fiecare dată vizitatorii, prin cele 30.000 de monumente istorice, din care 7 sunt incluse în patrimonial mondial UNESCO, prin cele 36 de situri culturale, 160 de mănăstiri, 330 de muzee şi galerii. De asemenea, litoralul bulgar al Mării Negre, cu o lungime de 380 km, este renumit prin plajele sale fine şi late, nisipurile aurii, golfurile cu maluri abrupte şi peşterile submarine. Munţii ocupă 28% din teritoriul Bulgariei, în sud-vestul ţării aflându-se trei staţiuni de iarnă faimoase în întreaga lume.(Kiten)
Popularitatea litoralului Bulgaresc al Marii Negre a fost in continua crestere in ultimii ani. Industria turistica din Bulgaria (Oferta LITORAL Bulgaria) a cunoscut si ea o crestere robusta, ajungand una din principalele surse de venit ale bugetului de stat. Oferta de litoral din Bulgaria este orientata catre clientii cu bugete de vacanta mai reduse, oferind o alternativa ieftina statiunilor din vestul Europei insa cu o calitate a serviciilor ce nu cade mult sub cele vest Europene in statiunile de top din Bulgaria, cum ar fi Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Duni.(Kiten)
Plaja este asemanatoare celei de pe litoralul Romanesc avand nisipul fin, iar intrarea in apa este lina in majoritatea statiunilor de pe litoralul Bulgaresc. Clima este si ea asemanatoare celei de pe litoralul Romanesc cu temperaturi medii in timpul verii de : 27 ° C în aer si 24 ° C în apa de mare.(Kiten)

 

HOTEL MARINA KITEN
HOTEL MARINA
EARLY BOOKING pana la 31.05. pana la 02.06.17
OFERTA STANDARD de la 19.06. pana la 30.09.17
3 stele Vezi oferta!
HOTEL JASMINE KITEN
HOTEL JASMINE
EARLY BOOKING pana la 31.03. cu plata pana la 06.04.17
OFERTA STANDARD de la 28.05. pana la 19.08.17
3 stele Vezi oferta!
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This