Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

BAZNA SEJUR LA HOTEL DOBSI***

BAZNA    2021

Istoricul stațiunii începe în 1813, când o comisie de medici de la Viena a cercetat și certificat proprietățile curative ale sării de Bazna.  La începutul secolului XX, stațiunea a cunoscut o perioada de dezvoltare substanțială, dobândindu-și o faimă care a trecut de hotarele țării. 

 

COMPLEX BALNEAR DOBSI***

 

 Complexul Dobsi*** este situat în Stațiunea balneoclimaterică Bazna, din nordul județului Sibiu, o regiune deluroasă, bogată în livezi, podgorii dar și în păduri. 

Construit în anul 2008, Hotelul Dobsi*** dispune de hotelul de 3 stele dotat cu centru SPA și sală de conferințe, restaurant cu specific românesc și internațional cât si Vilele 2 respectiv 4,  împreună cu baza de tratament. 

Are o capacitate de 27 de camere (11 camere duble cu pat matrimonial, 15 camere duble cu două paturi) și un apartament, fiecare având balcon,  baie propie cu cabină de duș, uscător de păr, halat de baie și papuci de unică folosință,  minibar frigorific , încălzire în pardoseală,  televizor cu ecran plat și acces gratuit la internet wireless.

         Centrul Spa al hotelului include piscina cu apă sărată încălzită, sauna finlandeză și sala de fitness. Piscina acoperită are dimensiuni de 9m lățime și 18 m lungime, o adâncime cuprinsă între 1.40 și 1.80 metri și dispune de o terasă pentru plajă.   Apa sărata încălzită este bogata în natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodură și bromură de natriu, oferind nu doar un caracter relaxant dar și unul terapeutic, fiind benefică în combaterea insomniilor și indicată în tratarea reumatismului, artrozei, poliartritei, discopatiilor, mialgiilor, hipertiroidei, metroanexitei luetică, cervicitei ulcero-vegetantă si leucoplaziei. Sala de fitness pune la dispoziție o gamă largă de aparate de ultimă generație.

Complexul are o sala de conferinte de 50 de locuri ,  complet utiliată (videoproiector și ecran de proiectare, ecran LCD și flipchart)

         Restaurantul si terasa ofera meniuri traditionale dar si din bucataria internationala.

                      2021

TARIFE/PACHET/PERS

 
  Loc in CAMERA  DBL
  SGL
 
Oferta 3+1
Check-in:Duminica,Luni
-4 nopti cazare
-4 zile acces SPA
-4 zile M.D.
 
 
550 LEI/PERS
   
 
800 LEI
7 zile SPA
-7 zile cazare
-7 zile acces SPA
-7 zile pensiune completa (meniu fix)
-7 zile masaj(30 min/pers/zi)
 
 
 
1750 LEI/PERS
 
 
 
2250 LEI
Decada Balneara
-10 zile cazare
-10 zile acces SPA
-10 zile pensiune completa (meniu fix)
-10 zile masaj(30 min/pers/zi)
 
 
 
 
2300 LEI/PERS
 
 
 
 
2990 LEI