Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

BULGARIA 2 zile

BULGARIA ( Nisipurile de Aur, Varna, Balchik

Albena, Cap Kaliakra, Nessebar, Sunny Beach )

traversarea Dunarii (pod rutier Ruse-Giurgiu, bac Cӑlӑrasi-Ostrov)

Monumentul Trophaeum Traiani (Adamclisi)     2 zile

AUTOCAR

Plecari: 19.05; 08.09.18

ZIUA 1–Sambatӑ, ora 6.30 plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR). Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi-Ostrov. In Romania, la Adamclisi, vizita Monumentul Trophaeum Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Se viziteaza Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur.                             Cazare in Varna   hot 2 / 3*

ZIUA 2–duminica, mic dejun.Se viziteaza Varna. Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach-optional,plaja si baie in Marea Neagra. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse – Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti.

Servicii incluse:                                                                                                                                                      

cazare cu mic dejun la hotel de 3*** sau 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);

transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;

ghid roman.

Servicii neincluse   biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii  pentru acestea.

Asigurarea medicala e obligatorie.( recomnadam si asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

                                                                                 Pret/euro/pers/pachet         ( grup minim 30 pers)

Tip camera Pret/ pers
Loc in camera Dbl / Trpl 75 euro
Supl Sgl 20 euro
Copii 2 – 11,9 ani 55 euro

 

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport 

Termene de plata:  50 euro  in momentul rezervarii. Plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile inainte de inceperea excursiei ; se achita in euro sau lei (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                        

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

.Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This