Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

CHINA 12 zile

CHINA 12 zile

BEIJING-Marele Zid-SHANGHAI (Zhujiajiao)-HANGZHOU-SUZHOU

pesterile Longmen-XIAN (soldatii de teracota)-LUOYANG-Kung Fu Show

AVION

Plecare in 7.08

ZIUA 1 – Intalnire la ora 12 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare, ora 14, sosire, ora 15.55.  Decolare din Amsterdam la ora 17.20.

ZIUA 2 -Sosire in Shanghai, ora 10.05. Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao – Venetia Chinei. Transfer la hotel.   Cazare  in Shanghai.

ZIUA 3- (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviul Albastru (Huangpu). Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala si shopping(Blv Nanjing).Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Shanghai.

ZIUA 4- (mic dejun). Timp liber. Ora 14-deplasare la Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru). Cina si cazare in Hangzhou.

ZIUA 5- (mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16-deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani). Cazare in  Suzhou.

ZIUA 6- (mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Spre seara-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou.  Cazare in tren.

ZIUA 7- (pranz). Sosire in Luoyang. Se viziteaza Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show.  Cina si cazare in Luoyang.

ZIUA 8- (mic dejun).  Deplasare cu autocarul pe autostrada. In Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Seara, Tang Dinasty Show.                                                                             Cina si cazare in Xian.

ZIUA 9- (mic dejun si pranz).   In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 19.30-deplasare, cu trenul de la Xian.  Cazare pe tren.

ZIUA 10- (pranz). Sosire la ora 8.18 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming (viziteaza la unul dintre ele) si Palatul de Vara.Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera.                                                                                               Cazare in Beijing. 

ZIUA 11-(mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si  Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping.                                           Cina (Raţa Pekineza).  Transfer la aeroport.

ZIUA 12–. Decolare la ora 8.55, sosire la ora 13.50 in Paris. Ora 18.20-decolare.Sosire, Otopeni, ora 22.10..

 

Servicii incluse: 

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;

bilet avion Bucuresti-Amsterdam-Shanghai / Beijing-Paris-Bucuresti;

transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul (Beijing-Xian, Luoyang-Suzhou);

servicii ghid roman si ghizi locali;

2 cazari in tren (cabine cu 4 paturi); in cazul  ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers.

show (de opera in Beijing, Tang Dinasty in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou,                                                     Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte, in total = 210 € ;

taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport, tren (Xian-Beijing, Suzhou-Luoyang)

si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total=425 €.

5 cine, 5 pranzuri si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si  4****.

.Servicii neincluse

Asigurarea medicala ( recomandam siasigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 

 Pret/euro/pers/pachet                                                   Grup minim 25 turisti

Tip camera Pret/pers
Loc in camera Dbl 1930 euro
Sgl supliment 445 euro
Copii pana in 11,9 ani 1885 euro

    Termene de plata:

600 euro se vor achita la inscriere; plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile inaintea inceperii excursiei

Se achita in euro sau lei (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii , 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This