Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

CHINA 9 zile

CHINA 9 zile

BEIJING – Marele Zid – SHANGHAI(Zhujiajiao) – HANGZHOU – SUZHOU

AVION

 Plecari: 02.05, 27.08, 27.09.

ZIUA 1– Intalnire la ora 12 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni biroul check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare, ora 14,sosire-ora 15.55. Ora 17.20 decolare din Amsterdam.

ZIUA 2 -Sosire in Shanghai, la ora 10.05. Transfer la hotel, deplasare cu autocarul prin centrul Shanghai-ului (Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala).  Cazare in Shanghai. 

ZIUA 3- (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviul Albastru (Huangpu). Shopping (Blv Nanjing). Ora 21- deplasare cu autocarul la hotel.   Cazare in Shanghai.

ZIUA 4-(mic dejun). Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao-Venetia Chinei.Ora 14-deplasare la  Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).   Cina si cazare in Hangzhou.

ZIUA 5-(mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16- deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani). 

Cazare in Suzhou.

ZIUA 6- (mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului, Humble Administrator’s Garden–Zhouzhengyuan si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Ora 20.57-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou.       Cazare in tren.

ZIUA 7– (pranz). Sosire la ora 7.25 in Beijing. Excursie la: Marele Zid (cea mai grandioasa constructie umana), unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.  Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera.   Cazare in Beijing. 

ZIUA 8- (mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si  Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping.    Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.

ZIUA 9-Transfer la aeroport.Decolare cu KLM din Beijing la ora 10.55, sosire la ora 15.20 in Amsterdam . Ora 20.55-decolare. Sosire, Otopeni, ora 00.35.

 

Servicii incluse: 

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;

bilet avion Bucuresti-Shanghai/Beijing -Bucuresti;

transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul de la Suzhou la Beijing;

servicii ghid roman si ghizi locali;

     cazare in tren (cabine cu 4 paturi); (in cazul in care pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2    persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers.)

    3 cine, 3 pranzuri si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.

show de opera in Beijing, croaziere (Hangzhou&Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza

si prelucrare acte, in total=145 €                

taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, bilet tren Suzhou-Beijing si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 375 €

 

Servicii neincluse:

Asigurarea medicala ( recomandam si asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.    

Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

Obs: zborul va fi definitivat cel tarziu cu 40 zile inaintea plecarii

Pret/euro/pers/pachet                                                    ( grup minim 30 pers.)

Tip camera Pret/pers
Loc in camera Dbl 1515 euro  ( 995+520 show, croaziera, prelucrarea actelor,taxa viza,  tips ghizi locali)
Sgl supliment  295 euro
Copii pana in 11,9 ani 1480 euro
Supliment cabina pentru2 pers/tren      60 euro

Termene de plata: 400 euro, in momentul rezervari.

Plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile inaintea plecarii

Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This