Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Circuit India Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai

Circuit India Rajasthan, Ahmedabad si Mumbai
Servicii incluse:
 Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Delhi – Bucuresti
 1 bagaj de cala si un bagaj de mana/persoana
 Taxe de aeroport
 Cazare 12 nopti in camera dubla cu demipensiune
 Asistenta turistica in limba romana
 Plimbare cu barca traditionala pe Lacul Pichola: 15 Euro/ persoana
Servicii neincluse:
Intrari la obiectivele turistice: aprox 89 euro/ persoană (se achita la fata locului)
 Taxa de procesare viză India – 90 euro/ persoană 
 Asigurare medicala si asigurare storno
 Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (neinclus)
 
Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Demipensiune 23.04.2019 14 12 1199 €
Camera Single Demipensiune 23.04.2019 14 12 1449 €
PROGRAM
Ziua 1. București – New Delhi
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația New Delhi. Sosire după miezul nopții, transfer și cazare la hotel in zona Delhi.
Ziua 2. Delhi
Mic dejun. Tur de oraș, ce include: Raj Ghat, monument dedicat lui Mahatma Gandhi, Red Fort, inclus in patrimoniul UNESCO și moscheea Jama Masjid, apoi plimbare cu ricșa in Old Delhi. După-amiaza se vizitează minaretul Qutub Minar, apoi opriri fotografice la India Gate, Palatul Parlamentului și Rastrapathi Bhawan,  reședința prezidențială. Seara, cină și cazare la hotel in zona Delhi.
Ziua 3. Delhi – Agra
Mic dejun. Plecare spre Agra. După-amiaza vizită la Taj Mahal – un monument inchinat iubirii imparatului mogul Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz Mahal. Cină și cazare la hotel in zona Agra.
Ziua 4. Agra
Mic dejun. Vizită la comunitatea de localnici Dayal Bagh. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel in zona Agra.
Ziua 5. Agra – Abhaneri – Jaipur
Mic dejun. Transfer spre Abhaneri pentru vizită la Chand Baori, una din cele mai mari fantani cu trepte din India, avand peste 3.500 trepte. Transfer spre Jaipur. După-amiaza este liberă. Cină și cazare la hotel in zona Jaipur.
Ziua 6. Jaipur
Mic dejun. Se vizitează Fortăreața  Amber, aflată pe un deal in afara orașului. Urcarea pană la aceasta se va face cu jeep-ul. După-amiaza, vizită la Palatul Vanturilor – Hawa Mahal (exterior), Palatul Orașului, și observatorul Jantar Mantar. Seara, cină și cazare in zona Jaipur.
Ziua 7. Jaipu – Bikaner
Mic dejun. Transfer la Bikaner, unde se vizitează Fortul Junagarh, unul dintre puținele forturi din Rajasthan care nu este construit pe un deal. Seara, transfer la hotel pentru cină și cazare in zona Bikaner.
Ziua 8. Bikaner – Jodhpur
Mic dejun. Transfer spre Jodhpur, al doilea oraș ca mărime din Rajasthan. După amiaza este liberă. Cină și cazare in zona Jodhpur.
Ziua 9. Jodhpur – Udaipur
Mic dejun. Tur de oraș in Jodhpur ce include: Fortul Mehrangarh, construit in secolul V, cenotaful din marmură Jaswant Thada și Templul Zeului Om Banna din Pali, care se spune ca a luat forma unei motociclete. Transfer spre Udaipur.  Seara, cină și cazare la hotel in zona Udaipur.
Ziua 10. Udaipur
Mic dejun. Vizită la Palatul Orașului, Templul Jagdish, cel mai mare templu din Udaipur și grădina Saheliyon-ki- Bari. Opțional, plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola*. Seara, cină și cazare la hotel in zona Udaipur.
Ziua 11. Udaipur – Ahmedabad
Mic dejun. Transfer la Ahmedabad. Pe drum se vizitează fantana Baoli din Adalaj. După amiaza sosire in Ahmedabad. Vizită la Muzeul Shreyas, unde se găsesc obiecte tradiționale din zona rurală și Moscheea Rani Sipri. Cină și cazare la hotel in zona Ahmedabad.
Ziua 12. Ahmedabad – Mumbai
Dimineața devreme transfer cu trenul spre Mumbai. Restul zilei este liberă. Cină și cazare la hotel in zona Mumbai.
Ziua 13. Mumbai
Mic dejun. Tur panoramic in Mumbai, ce cuprinde: Poarta Indiei, Curtea Supremă, Universitatea, Turnul cu ceas Rajabai, templele Mahalaxmi și Jain și  gara Victoria Terminus. Seara, scurtă cazare la hotel pentru improspătare și cină.
Ziua 14. Mumbai – București
Transfer la aeroport pentru check in și imbarcare pe cursa cu destinația București.
*Servicii opționale neincluse in preț:
 • Plimbare cu barca tradițională pe Lacul Pichola: 15 Eur/ persoana (se achita la fata locului)
ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA
 
Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar) // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.
Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.
 • TERMENE DE PLATA:
  – La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
  – Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 • CONDITII DE ANULARE:
  – 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
  – 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This