Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Circuite India – Marele Tur al Indiei

Circuite India –  Marele Tur al Indiei
Servicii incluse:
– Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Delhi / Jaipur – Cochin / Delhi – Bucuresti

– 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
– Taxe de aeroport
– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
– Cazare 13 Nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Demipensiune
– Cazare 1 noapte pe barca deluxe cu pensiune completa
– Asistență turistică în limba română
Servicii neincluse:
– Intrari la obiectivele turistice (neinclus)
– Taxa de procesare a vizei pentru india: 90 euro (neinclus)
– Asigurare medicala si asigurare storno (neinclus)
– Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (neinclus
Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Demipensiune 30.11.2018 16 14 1499 €
06.04.2019 16 14 1649 €
Camera Single Demipensiune 30.11.2018 16 14 1799 €
PROGRAM
Ziua 1. Bucuresti – DelhiCheck-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Delhi.  
Ziua 2. Delhi
Sosire dimineața devreme și transfer la hotel pentru cazare. Mic dejun. Tur de oraș în Delhi, capitala Indiei. Se vizitează Orașul Vechi, Moscheea Jama Masjid. Vizită la un magazin trdadițional de miroedenii. Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi. 
Ziua 3. Delhi
Mic dejun. Se vizitază Raj Ghat, complexul religios Qutub Minar, Orașul Nou, Arcul Poarta Indiei. Seara, cină și cazare la hotel în zona Delhi.
Ziua 4. Delhi – Agra  
Mic dejun. Pornire spre Agra, fostă capitală a Imperiului Mogul, renumită pentru arhitectura sa indo-persană. Opțional, spectacol Mohhabat E-Taj, ce prezintă povestea de iubire dintre împăratul Mogul Shah Jahan și soția sa, Mumtaz. Seara, cină și cazare la hotel în zona Agra.
Ziua 5. Agra
Mic dejun. Se vizitrează Taj Mahal, capodopera arhitecturii Indo-Persane din India și Fortăreața din Agra, reședința principală a împăraților moguli. Seara, cină și cazare la hotel în zona Agra
Ziua 6. Agra – Jaipur  
Mic dejun. Pornire spre Jaipur, capitala regiunii Rajasthan, denumit și “Orașul Roz”. Pe drum, oprire pentru vizită la Fatehpur Sikri, fostă capitală a Imperiului Mogul, abandonată timp de 400 de ani. Plimbare cu ricșa în Jaipur. Seara, cină și cazare la hotel în zona Jaipur. 
Ziua 7. Jaipur   
Mic dejun. Se vizitează Fortul Amber cu jeep-ul, sau, opțional cu elefantul, Palatul Orașului, Observatorul Astronomic Jantar Mantar, Palatul Vânturilor din exterior.Seara, cină și cazare la hotel în zona Jaipur.
Ziua 8. Jaipur – Cochin    
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe cursa cu destinația Cochin. Seara, cină și cazare la hotel în zona Cochin.
Ziua 9. Cochin
Mic dejun. Se vizitează Palatul Olandez, Sinagoga Evreiască, tradiționalele plase de pescuit chinezești, Biserica Sf. Francisc. Seara, opțional, spectacol tradițional Kathakali. Cină și cazare la hotel în zona Cochin..
Ziua 10. Cochin – Thekkady
Mic dejun. Pornire spre Thekkady, stațiune situată în interiorul Parcului Național Periyar. Se vizitează o plantație de mirodenii locală. Seara, cină și cazare la hotel în zona Thekkady.
Ziua 11. Thekkady – Alleppey    
Mic dejun. Pornire spre Alleppey, oraș faimos pentru numeroasele canale, golfuri și lacuri. Îmbarcare pe vas tradițional Kettuvallam. Seara, cazare în zona Alleppey, pe vas tradițional Kettuvallam.
Ziua 12. Alleppey – Bangalore
Mic dejun. Transfer la stația feroviară Ernakulum. Plecare spre Bangalore cu trenul. Seara, cină și cazare în zona Bangalore.
Ziua 13.  Bangalore
Mic dejun. Pornire spre Mysore, localitate faimoasă pentru Palatul său somptuos. Pe drum, oprire la Srirangapatna, pentru a vizita Templul Ranganathaswamy, unul dintre cele mai faimoase din India. Se vizitează Palatul Mysore, Templul Chamundi. Seara, cină și cazare la hotel în zona Bangalore.
Ziua 14. Bangalore – Chennai
Mic dejun. Se vizitează Palatul Bangalore, construit în stil Tudor și Grădina Botanică Lal Bagh. După-amiaza, transfer la stația feroviară Bangalore. Plecare spre Chennai cu trenul. Seara, cină și cazare la hotel în Chennai.
Ziua 15. Chennai
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pe parcursul dimineții. După-amiaza, se vizitează Complexul Religios Mahabalipuram. Seara, scurtă cazare la hotel pentru împrospătare și cină. Seara, transfer la aeroport. 
Ziua 16. Chennai – Bucuresti
Check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București-Otopeni. 
*Servicii opționale neincluse în preț:
  • Plimbare cu elefantul în Jaipur
  • Mohhabat E-Taj show
ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA
 Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar) // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.
  Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.
 TERMENE DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show
CONDITII DE INSCRIERE:
Pentru efectuarea unei rezervari , este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This