Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Circuite Japonia Circuit Coreea de Sud si Japonia

Circuite Japonia
Circuit Coreea de Sud si Japonia
Servicii incluse:
 Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Seoul / Busan – Osaka / Tokyo – Bucuresti

 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 Taxe de aeroport
 Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 Cazare 10 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Mic Dejun
 Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse:
 Intrari la obiectivele turistice (neinclus)
 Asigurare medicala si asigurare storno (neinclus)
 
Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Mic Dejun 19.03.2019 12 10 2649 €
03.05.2019 12 10 2999 €
PROGRAM
Ziua 1. București – Seoul
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Seoul.
Ziua 2. Seoul
Sosire și transfer la hotel. Timp liber la dispoziție pentru relaxare sau explorarea orașului pe cont propriu. Se poate vizita zona Insadong, renumită pentru galeriile de artă, magazinele de artizanat și ceainăriile tradiționale și templul buddhist Jogyesa. Seara, cazare la hotel în zona Seoul.
Ziua 3. Seoul
Mic dejun. Tur de oraș care include obiectivele turistice emblematice: Palatul Gyeongbokgung, unde se poate observa ceremonia de schimbare a gărzii, Piața Gwanghwamun și Piața Namdaemun, cea mai mare piață tradițională din Coreea de Sud. Se vizitează  Namsan Hanok, un Muzeu al Satului Coreean, situat în centrul orașului și Observatorul Namsan, care oferă o panoramă de 360 de grade asupra orașului. Seara, cazare la hotel în zona Seoul.
Ziua 4. Seoul – Gyeongiu
Mic dejun. Plecare spre Gyeongiu, fostă capitală a Regatului Silla. Se vizitează Muzeul Național Gyeongiu, Parcul Tumuli și Observatorul Cheomseongdae. Seara, cazare la hotel în zona Gyeongiu.
Ziua 5. Gyeongiu – Ulsan – Busan
Mic dejun. Se vizitează Seokguram Grotto și Bulguska, două temple budiste impresionante, incluse în patrimoniul UNESCO.  Plecare spre Busan, al doilea cel mai mare oraș ca mărime din Coreea de Sud. Pe drum, oprire pentru admirarea priveliștii oferită de Coasta Yangnam și Stâncile Jusangjeolli. În Ulsan, se vizitează Parcul Dawengam, faimos pentru formațiunile sale stâncoase. Seara, cazare la hotel în zona Busan.
Ziua 6. Busan
Mic dejun. Tur de oraș care include: plaja Songdo, Turnul Busan, pentru admirarea panoramei asupra orașului, piața tradițională de pește Jagalchi, Piața Gujke și Parcul Dongbaek. După-amiaza, relaxare la una dintre cele mai populare plaje ale orașului, Haeundae Beach. Seara, cazare la hotel în zona Busan.
Ziua 7. Busan – Osaka
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația Osaka (Japonia). Tur panoramic în Osaka și vizită la Umeda Sky, o clădire impresionantă cu 40 de etaje de unde se poate admira panorama orașului. Seara, cazare la hotel în Osaka. 
Ziua 8. Osaka – Himeji – Osaka
Mic dejun. Plecare cu trenul spre Himeji, unde se vizitează Castelul Himeji, cel mai cunoscut şi vizitat castel din Japonia, inclus în patrimoniul UNESCO, şi  Grădinile Koko-en, un complex format din nouă grădini tradiţionale japoneze proiectate în diverse stiluri ale perioadei Edo. Seara cazare la hotel în zona Osaka.
Ziua 9. Osaka – Nara – Matsumoto
Mic dejun. Vizită la Nara, cea mai veche capitală a Japoniei, unde se vizitează Templul Todaiji, care găzduiește cea mai mare statuie din bronz al lui Budha din lume, Parcul de căprioare din Nara și Altarul Kasuga. Plecare spre Matsumoto. Seara, cazare la hotel în Matsumoto.
Ziua 10. Matsumoto – Tokyo
Mic dejun. Dimineaţa se vizitează Castelul Matsumoto, unul dintre cele mai vechi castele din Japonia, şi grădina care îl înconjoară. Se continuă circuitul cu o vizită la o fermă tradiţională de wasabi, Daio Wasabi Farm, situată în oraşul Hotaka, recunoscută ca fiind cea mai mare fermă de acest tip din Japonia. După-amiaza, plecare spre Tokyo. Seara, cazare la hotel în zona Tokyo.
Ziua 11. Tokyo
Mic dejun. Dimineaţa începe cu o plimbare în autentica grădină Hamariyku, construită în perioada Edo, şi o vizită la o ceainărie tradiţională pentru a descoperi arta de preparare şi servire a ceaiului în Ţara Soarelui Răsare. Croazieră pe râul Sumida pentru a admira oraşul. Se vizitează districtul Asakusa, unde se află Marele Templu Senso-ji, renumit pentru kimono-uri, geishe, spectacole stradale şi suveniruri vechi de peste 300 de ani. După-amiaza, plimbare prin Akihabara, cartier celebru datorită jocurilor video, echipamentelor electronice şi a desenelor animate manga. Seara, cazare la hotel în zona Tokyo.
Ziua 12:  Tokyo – București
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa cu destinația București. 
Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.
TERMENE DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 CONDITII DE ANULARE:
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show
CONDITII DE INSCRIERE:
Pentru efectuarea unei rezervari  este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This