Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

EGIPT 9 zile

EGIPT 9 zile

CAIRO-PIRAMIDELE-HURGHADA(Marea Rosie)-ALEXANDRIA

2 CROAZIERE pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor)

Plecari : 01.09 si 13.10

 

ZIUA 1 – Sambata, ora 19.30, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI la birou CHECK IN Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Ora 21.35, decolare. Sosire, ora 23.00.                                                                                                                                                                       

ZIUA 2- Ora 00.35-decolare spre Cairo. Sosire, ora 01.45. Excursie cu autocarul  la Alexandria. Pe faleza marii, vizita( exterior),Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii  si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In Alexandria se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sosire la Cairo-ora 17. Shopping (2 ore) in Bazarul Khan El Khalili.   Cazare in Cairo.

ZIUA 3 – (mic dejun). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Saqqara (piramida in trepte). Apoi deplasare la Giza (Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops +3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kephren), Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. In Cairo-croaziera pe Nil cu cina.  Cazare in Cairo. 

ZIUA 4- (mic dejun).Se viziteaza: Muzeul de Egiptologie, Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Cairo Coptic (biserica crestina – suspendata). Cina si cazare in tren.

ZIUA 5- (mic dejun).Sosire in Aswan.Vizita Marele Baraj si Obeliscul Neterminat(cel mai mare obelisc din lume,creat-dupa multi arheologi- pentru a comemora cel de-al 16-lea an ca faraon pentru Hatshepsut).  Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 6- (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo si Templul Edfu (alcatuit din elementele traditionale ale templelor egiptene din Noul Regat, impreuna cu cateva elemente grecesti, precum Mamisi, care se afla la vest de intrarea principala a templului.              Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 7- (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si  mormântul lui Tutankamon, Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor). Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina.                                                                 Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 8-(mic dejun). Vizita malul de est – Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor Deplasare in convoi de autocare de la Luxor la Marea Roşie. Turul statiunii Hurghada (Hotel Intercontinental – Al Saqala – Al Dahar) si popas la Marea Rosie. Deplasare la Cairo.  Cazare in Cairo. 

ZIUA 9 – Duminica (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 02.40 decolare, sosire la Istanbul, ora 05.50 Decolare la ora 07.10 sosire la Otopeni la ora 08.30.

Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti –Istanbul– Cairo / Cairo – Istanbul– Bucuresti

servicii ghid roman si ghid egiptean ;

transport cu autocar 2** cu aer conditionat;

3 cazari cu mic dejun in Cairo  in hotel de 3*** (TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus);

1 cazare in tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun ;

3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL(vapor de 5***** cu piscina).

+ excursia (fara biletele de intrare) la Alexandria

taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii turistice din strainatate.

 

Servicii neincluse:

 • viza,aprox.20 €, se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Asigurarea medicala e obligatorie.(recomandam asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.  

Pret/euro/pers/pachet                                                          Grup minim 25 turisti                              

Tip camera Pret/pers
Loc in camera dubla 990 euro
Sgl supliment 295 euro
Copii pana in 11,9 ani 960 euro

Termene de plata:  400 euro, la inscriere. Plata integrala se va efectua cu minim 30 zile inainte de plecare

Se achita in euro  sau lei(curs BNR din ziua platii x 1,02). 

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii , si asigurarea medicala.

. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This