Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Hotel CIUCAS Baile Tusnad

Baile Tusnad Hotel CIUCAS ***

Hotelul Ciucas este situat în centrul statiunii Baile Tusnad într-un cadru natural fiind una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune.
Detine 228 locuri de cazare, structurate în 97 camere duble, 13 apartamente si 4 partamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.
Camerele duble sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, cu TV, minibar, frigider, aer conditionat, uscator de par, telefon si balcon, accesul facându-se pe baza de cartela magnetica.
Apartamentele dispun de dormitor si living, având aceleasi dotari ca si camerele duble dar fiind mult mai spatioase si impresionând prin eleganta si lux.
Spa – Hotelul pune la dispoztie o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea în incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, împachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.
Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate conditiile organizarii evenimentelor de acest gen, în timpul pauzelor, participantii se pot odihni si schimba impresii în cadrul lobby-ului aflat în incinta complexului de conferinte.
Restaurantul, cu vedere spre ambele parti padure, respectiv centrul orasului, dispune de 170 locuri, de sonorizare proprie si de orchestra la cerere.
Pe terasa restaurantului, într-un cadru natural exista spatiu amenajat pentru servirea mesei pentru înca 60 persoane, bar de zi si bar de noapte cu billiard.
Facilitati GRATUITE: accesul la parcare, internet în camera, zona Receptiei si a Barului prin fir sau prin Wireless.

Baile Tusnad  Hotel Ciucas***
03 februarie – 31 martie 2019
PACHET  

03.02.19 – 31.03.2019

 

HAI LA BAI”: 5 nopti cazare cu pensiune completa/meniu fix; 5 zile tratament/ 4 proceduri/zi; Consultatie medicala la sosire; Este nevoie de trimitere de la medicul de familie si de cardul de sanatate 750 LEI/ PERS.
„O SAPTAMANA DE REFACERE”: 6nopti cazare cu mic dejun/meniu fix1 consultatie medicala la sosire; 5 zile tratament/4 proceduri/zi; Este nevoie de trimitere de la medicul de familie si de cardul de sanatate 540 LEI/PERS.
„DECADA  BALNEARA”: 9 nopti cazare cu pensiune completa/meniu fix; 7 zile tratament/ 4 proceduri/zi; Consultatie medicala la sosire; Este nevoie de trimitere de la medicul de familie si de cardul de sanatate 1100 LEI/PERS.
PASTE LA HOTEL CIUCAS DIN BAILE TUSNAD
26.04.19 – 29.04.2019
Servicii:
Welcome Drink in ziua sosirii
3 nopti cazare cu demipensiune ( mic dejun si cina bufet)
Masa traditionala de Paste ( petrecere cu DJ)
Piscina, sauna, Aqua gim, jacuzzi
                                                                                        Tarif/pers/pachet
CAZARE PACHET/PERS
Loc in DBL 780 lei
SGL supliment 200 lei
Supl. APT  300 lei
Supl. APT  lux 400 lei
Copii 5 – 14 ani/ fara pat supl. 350 lei
Copii 5 – 14 ani/ cu pat supl. 440 lei
 
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This