Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

HOTEL STOGU-Baile Olanesti

Baile Olanesti – HOTEL  STOGU ***

Hotel Stogu 3* este amplasat pe malul râului Olănești, în centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Olănești, în vecinătatea Parcului Mihai Eminescu. În apropierea hotelului este o Bază de Tratament, ștrandul și o parcare supraetajată

Hotelul Stogu are o capacitate de 24 de camere dintre care 9 camere duble matrimoniale, 12 camere duble twin și 3 apartamente. Apartamentele sunt formate 2 dormitoare, despărțite de un hol, fiecare având 2 paturi twin.

Toate camerele dispun de aer condiționat (în unele camere), balcon, TV, cablu TV, telefon, internet, minibar, baie cu duș, încălzire centrală.

Hotel Stogu pune la dispoziția turiștilor o terasă, restaurant, bar, bază de tratament și internet.

Personalul hotelului oferă o gamă largă de produse caracteristice serviciilor cu destinație turistică: excursii în împrejurimi cu microbuz propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic etc.  

 

PENSIUNEA IZVOARE ***

Pensiunea Izvoare***este situata in statiunea Baile Olanesti, la 2 minute distanta de Hotel Stogu. Pensiunea dispune de camere duble.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, tv, frigider si acces la internet.  Are restaurant propriu, terasa, parcare, internet    

Documente necesare la prezentarea in statiune pentru ambele variante:

-bilet de trimitere de la medic si card de sanatate;

 

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This