Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

INDIA 11 zile

INDIA 11 zile

VARANASI-fluviul Gange, KHAJURAHO-Kamasutra, ORCHA,

triunghiul de aur: DELHI, AGRA-Taj Mahal, JAIPUR

AVION

Plecari: 24.04, 17.08, 27.09.

ZIUA 1 – Intalnire la ora 08.10 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.20, sosire la ora 11.25. Decolare din Istanbul la ora 20.15.               

ZIUA 2- Sosire in Delhi la ora 4.35–deplasare (150 km) la Mathura-vizita vechiul centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). Deplasare (325 km) pe ruta Mathura-Agra-Kanpur.   Cina si cazare in Kanpur.

ZIUA 3-(mic dejun). Deplasare la Varanasi. La Sarnath (langa Varanasi)-vizita locul unde Buddha a tinut prima predica.   Cina si cazare in Varanasi.

ZIUA 4 -(mic dejun). In Varanasi-deplasare la fluviul Gange ( indienii se roaga, dimineata aici, pentru purificarea sufletului)-vizita locurile de incinerare unde rugurile ard continuu. Optional, plimbare cu barca pe fluviu. In Varanasi-vizita templul Bharat Mata(inaugurat în 1936 de către Gandhi și închinat spiritului național al Indiei, având la interior sculpturi în marmură ale hărților indiene). Cina si cazare in Varanasi.

ZIUA 5- (mic dejun). Deplasare la Khajuraho.  Cina si cazare in Khajuraho.

ZIUA 6 -(mic dejun). La vest de Khajuraho-vizita templele erotice Kamasutra ale familiei Chandela (anii 950-1050). Deplasare la Orcha-vizita fortul (templul Ram Raja + palatele Jahangir Mahal si Raj Mahal), construit (sec. XVI) de familia Bundela.                                            Cina si cazare in Agra.

ZIUA 7- (mic dejun). Vizita Fort Agra si Taj Mahal (cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale).Deplasare (230 Km) la Jaipur.La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor).  Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 8- (mic dejun). La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului – unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian.   Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 9- (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou  B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential.          Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 10- (mic dejun). Se viziteaza: Raj Ghat (Ghandi Memorial) – locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu – construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping.     Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 11- Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 6.15. Sosire in Istanbul la ora 10.30. Obs.–se poate merge (insotiti de ghidul roman) cu metroul in Istanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea Albastra–Palatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.45.

Servicii incluse:

 •  bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
 • servicii ghid roman si ghizi locali; •  transport autocar 2** cu aer conditionat;
 • 8 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****.  
 •  taxe aeroport / securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport, show indian si   bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total taxa de viza India si prelucrare acte

 Servicii neincluse:

 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Asigurarea medicala e obligatorie( recomandam si .asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor,

ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 foto color tip pasaport.                                   

Nota – este posibila chemarea la consulat pentru amprentare.

Pret/euro/pers/pachet                                                            Grup minim25 pers.

Tip camera Pret/pers
Loc in camera Dbl 1250 euro
Sgl supliment  195 euro
Copii 4 – 11,9 ani 1210 euro

Termene de plata:  400 euro, la inscriere. Plata integrala se va face cu cel putin 30 zile inainte de plecare

Se achita in  euro sau  lei (curs BNR din ziua platii x 1,02)

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This