Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

INDIA 7 zile

INDIA 7 zile

INDIA 7 zile

triunghiul de aur:DELHI, AGRA-Taj Mahal, JAIPUR

AVION

Plecari: 6.05, 19.08, 7.10.18

 

ZIUA 1 Duminica – intalnire la ora 08.10 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.15, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55.               

ZIUA 2-. Sosire in Delhi la ora 4.20–deplasare (200 km) spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura – vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). In Agra-vizita Fort Agra.  Cina si cazare in Agra.

ZIUA 3- (mic dejun). In Agra, vizita Taj Mahal – cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale. Deplasare (230 Km) la Jaipur. La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (construit în a doua jumătate a secolului al XVI-lea de către împăratul Akbar, Fatehpur Sikri (orașul Victoriei) a fost capitala imperiului Mughal timp de numai 10 ani. Complexul de monumente și temple, toate într-un stil arhitectural uniform, include una dintre cele mai mari moschei din India, Jama Masjid).  Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 4- (mic dejun). La 10 km de Jaipur-vizita (se urca,optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur-vizita: Observatorul Jantar Mantar,City Palace (palatul maharajahului–unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local),Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor).Seara, show indian.  Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 5- (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita  Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou  B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential.  Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 6 -(mic dejun).Viziteaza:Raj Ghat(Ghandi Memorial)–locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu– construit in 1639 si Qutab Minar–cel mai inalt minaret de caramida din lume,Dupa amiaza, timp liber pentru shopping.  Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 7 Sambata. Transfer la aeroport. Decolare la Istanbul, ora 6.05. Sosire,ora 10.25. Obs.–se poate merge (insotiti de ghidul roman) cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea Albastra–Palatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.50.

Servicii incluse:

 • transport autocar 2** cu aer conditionat;
 • bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;   
 • 4 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****  
 1. a) taxe aeroport / securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport, show indian si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice,
 2. b) taxa de viza India si prelucrare acte = 60 €.
 • Ghid din partea agentiei; ghizi locali

Servicii neincluse: biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Asigurarea medicala e obligatorie( recomandam si asigurarea Storno (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.  

Pret/euro/pers/pachet                                            Grup minim 15 pers

Tip camera Pret/pers
Loc in camera Dbl 950 euro
Sgl supliment 125 euro
Copii 4 – 11,9 ani

915 euro

Termene de plata:   300 euro, la inscriere. Plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile

 Se achita in euro sau lei  (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Nota – este posibila chemarea la consulat pentru amprentare

                          

ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 foto color tip pasaport.   

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This