Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Insulele IONICE 11 zile

Insulele IONICE 11 zile

Insulele IONICE (ZAKINTHOS, KEFALONIA

CORFU, LEFKADA) – Manastirea Rila – SOFIA

11 zile,  din care in 8 se poate face plaja si baie in mare

AUTOCAR

Plecari:  24.05; 23.08; 06.09.18

ZIUA 1 – joi,Ora 6.30-plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR) pe traseul Giurgiu- Bulgaria (popas 30 min. in Veliko Tarnovo, vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia).  Cazare in Katerini.                                                                                               

ZIUA 2-(mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Larisa – Lamia – traversarea Marii Ionice la Patras (vizita moastele Sf. Andrei) – Killini.Traversare cu ferry boat ul in Insula Zakynthos–de o frumusete salbatica. Cazare in Insula Zakinthos.

ZIUA 3 -(mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar si pe ruta Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi- Katastarion. Plaja si baie in mare.    Cazare in Insula Zakinthos.                                                                                                     

ZIUA 4-(mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Zakinthos in Kefalonia – cea mai mare din insulele de la Marea Ionica. Vizita Argostoli (capitala insulei).   Cazare in Insula Kefalonia.

ZIUA 5– (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar pe ruta Argostoli-Sami-cu popas in statiunea cosmopolita Agia Efimia si vizitarea Pesterii Melissani. Plaja si baie in mare.   Cazare in Insula Kefalonia.

ZIUA 6- (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Kefalonia in Killini. Se traverseaza podul rutier peste mare in insula Lefkada.    Cazare in Insula Lefkada.              

ZIUA 7- (mic dejun). Deplasare cu autocar in statiunea cosmopolita Nidri – de unde se poate vedea SKORPIOS – insula lui Aristotelis Onasis.Plaja si baie in mare. Optional, croaziera.  Cazare in Insula Lefkada.

ZIUA 8-(mic dejun). Deplasare pe langa Golful Amvrakikos – unde a avut loc batalia dintre Antonio si Cleopatra cu Octavian. Vizita Statiunea Preveza – cea mai frumoasa statiune la Marea Ionica. Traversare cu ferryboat-ul in Corfu-popas in capitala Kerkyra.  Cazare in Insula Corfu.

ZIUA 9-(mic dejun). Vizita Palatul Achilion, manastirea din Palaiokastritsa. Plaja si baie in mare.  Cazare in Insula Corfu.

ZIUA 10- Plaja si baie in mare.La pranz-traversare cu ferryboatu-ul in Igumenitsa. Deplasare prin Kastrakis si manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.   Cazare in Kalambaka.

ZIUA 11- duminica(mic dejun). Deplasare in Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR).

Servicii incluse

 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
 •  10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).
 • taxele de traversare a Marii Ionice;
 •  excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Tarnovo.
 • Ghid din partea agentiei

Servicii neincluse:    biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii acestea.

 Asigurarea medicala e obligatory( recomandam si asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la  excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.   

Pret/euro/pers/pachet                                                             Grup minim 30 pers.

Tip camera Pret / pers
Loc in camera Dbl / Trpl 575 euro
Sgl supliment 265 euro
Copii 4 – 11,9 ani 545 euro

Termene de plata:  250 euro, la inscriere. Plata integrala se va face cu minim 30 zile inaintea plecarii

Se achita in euro  sau  lei (curs BNR din ziua platii x 1,02).

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii , si asigurarea medicala.

 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This