Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

LACUL SARAT COMPLEX HOTELIER PERLA ***

LACUL  SARAT

Staţiunea era considerată un fel de “cartier” al Brăilei.Încă din secolul XIX, lacul cu apă sărată situat la 7 kilometri de Brăila era cunoscut drept un izvor de sănătate şi relaxare. În urmă cu o sută de ani, era “cea mai veche şi mai reputată” din toată România, iar nămolul său vindecător era cunoscut în toată Europa. Apele Lacului Sărat – care, în urmă cu un secol, se întindeau pe aproape un milion mp -, au fost dintotdeauna bogate în materii minerale şi organice, nemaiîntâlnite în asemenea concentraţie în nicio altă staţiune din străinătate.

Doctorul I. G. Apostoleanu, medic la Spitalul Brăila, scria, în 1884, o interesantă lucrare despre Lacu Sărat, ale cărei proprietăţi miraculoase erau cunoscute încă din vremea lui Vodă Cuza.
În 1921, se cunoşteau foarte bine atât proprietăţile curative ale nămolului, cât şi bolile ce puteau fi tratate aici, sub supravegherea medicilor: afecţiunile reumatismale (sub toate formele lui), afecţiunile traumatice, artritele, scrofuloza, tuberculoza localizată, bolile sistemului nervos, ale măduvei spinării, albuminuria, sifilisul, dermatozele (psoriazisul în primul rând), “boli de femei”, paralizia infantilă, scleroza şi multe altele. Cel mai valoros zăcământ de sare din ţară Şi acum, Staţiunea Lacu Sărat are cel mai valoros zăcământ terapeutic din România, fiind o adevărată “oază de verdeaţă” în plină stepă a Bărăganului Nordic. Este unul din locurile cu cel mai mare număr de ore de strălucire a soarelui, circa 2.200 de ore pe an

LACUL SARAT  COMPLEX HOTELIER  PERLA ***

Hotel Perla 3*, este amplasat in statiunea balneoclimaterica Lacu Sarat, complex balnear functional tot timpul anului, la doar 5 km distanta de municipiul Braila. Unitatea de cazare cu traditie, Hotel Perla ofera turistilor facilitati de cazare relaxante, precum si posibilitati recreative multiple, dispunand de un spatiu amenajat pentru activitati cultural- distractive.

Camerele au baie proprie, balcon, tv, incalzire centrala iar in restaurant se pot servi meniuri traditionale sau meniuri indicate de medic in functie de tratament . Baza de tratament proprie asigura un numar variat de proceduri, pentru diverse grupe de afectiuni. Aici se pot trata  afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni postraumatice, afectiuni reumatismale articulare in general afectiuni ale aparatului locomotor.

Propietatile lacului sarat: -apa lacului este sulfatată, clorurată, sodică, magneziană cu o mineralizare de 83, 955 mg/l; are o salinitate crescută

-nămol sapropelic (conţinând 41% substanţe minerale şi 39 % substanţe organice), bogat în hidrogen sulfurat; (date tehnice culese de pe siteuri).

Servicii:

-Cazare cu masa conform tabel

-Tratament(3 proceduri/zi in functie de recomandarea medicului) Este nevoie de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate.

PACHETE CAZARE, MASA SI TRATAMENT  2019

                                                                                                                                                Tarif/pachet/zi/pers.

cazare
Cazare+MD tratament
Cazare+DP
tratament
Cazare+PC
tratament
Loc in DBL
127 lei
155 lei
180 lei
Sgl
187 lei
215 lei
240 lei
Loc in apt
217 lei
245 lei
270 lei

Tratamentul cuprinde:

Bazin  și 3 proceduri/zi în funcție de recomandarea medicului :

Băi de nămol, băi de sare, masaj regional, masaj segmentar, baie galvanică, curenți diadinamici, curenți

interferențiali, ultrasunet, magnetoterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, unde scurte, etc

Contracost: Plajă dotată cu vestiare, dușuri, șezlonguri, umbrele,

 Terasă – capacitate 300 locuri

Închirieri jocuri recepție : șah, table, rummy

 

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This