Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

MARAMURES si BUCOVINA 7 zile

MARAMURES si BUCOVINA 7 zile

MARAMURES si BUCOVINA 7 zile

MARAMURES si BUCOVINA

MARAMURES (Valea Izei, porţile traditionale, Biserica veche din lemn Bogdan Voda Mausoleul martirilor Moisei, Cimitirul vesel SAPANTA)-manastiri (Voronet, Humor, Moldovita Sucevita, Putna, Dragomirna, Arbore, Varatec, Neamtului, Agapia)-cetati (Sighisoara, Neamt Suceava)-case memoriale (Eminescu, Rebreanu, Cosbuc, Creanga,) Lacul IZVORUL MUNTELUI-Cheile BICAZULUI-Lacul ROSU

 7 zile – 6 nopti

AUTOCAR

Plecari: 25.06, 27.08.

 

ZIUA 1- Luni, ora 6.15–prezentare la imbarcare, Bucuresti – Gara de Nord (Calea Grivitei- Muzeul CFR).Ora 6.30–deplasare din Bucuresti pe ruta Ploiesti – Sinaia-Brasov – Sighisoara – Tg. Mures – Reghin – Saratel–Dej–Baia Mare. Se viziteaza (2 ore) Cetatea Sighisoarei.      Cazare in Baia Mare.

ZIUA 2- (mic dejun).In Sapanta – vizite la Cimitirul Vesel si Biserica de lemn Peri (cea mai inalta biserica de lemn din lume). Deplasare pe Valea Izei – renumitele porti de lemn maramuresene, apoi se viziteaza Biserica veche din lemn Bogdan Voda si Mausoleul martirilor din Moisei. Deplasare in jud. Bistrita Nasaud unde se viziteaza Casa memoriala George Cosbuc.  Cazare in zona Nasaud –  Bistrita.

ZIUA 3- (mic dejun). Vizita Casa memoriala Liviu Rebreanu.  Deplasare pe rura Vatra Dornei-Campulung Moldovenesc. Vizita la manastirile Voronet si Humor.    Cazare in Gura Humorului.

ZIUA 4- (mic dejun). Se viziteaza: manastirile Moldovita, Sucevita, Arbore si Putna. Popas la Marginea-renumit centru de ceramica neagra.  Nota: cazarile din zilele 4 si 5 vor fi in acelasi hotel. Cazare in Suceava.

ZIUA 5- (mic dejun). In Suceava-vizita Cetatea Sucevei  si Sala Tronului lui Stefan cel Mare. Deplasare pentru vizitare Manastirea Dragomirna si Casa memoriala Mihai Eminescu (Ipotesti).  Cazare in Suceava.

ZIUA 6- (mic dejun). Se viziteaza: Casa Memoriala Ion Creanga, Cetatea Neamtului, manastirile: Agapia, Varatec si Neamtului. Cazare in Piatra Neamt.

ZIUA 7 – Duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Piatra Neamt-Valea Bistritei-Bicaz(Lacul Izvorul Muntelui). Deplasare pe jos(cateva sute de metri) prin Cheile Bicazului, apoi popas la Lacul Rosu. Deplasare pe ruta Gheorghieni-Miecurea Ciuc-Brasov-Sinaia-Ploiesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei- Muzeul CFR).

Servicii incluse:

 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*  si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
 • Ghid din partea agentiei

Servicii neincluse:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Recomandam asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

Acte necesare: carte/buletin de identitate.

Pret/lei/pers/pachet                                                                        Grup minim 30 pers.

Tip camera Pret/lei/pers
Loc in camera Dbl / Trpl 895 lei
Sgl supliment 395 lei
Copii 4 – 11,9 ani 850 lei

   Termene de plata: 350 lei la inscriere. Plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile inainte de plecare

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei:. carte/buletin de identitate.

          Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara noastra, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup/ ghidul,  poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

 Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This