Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Paste 2018 la ISTANBUL

Paste 2018 la ISTANBUL

Orasul de pe doua continente

Transport cu  AUTOCAR        6 zile / 5 nopti

Plecare: 04 aprilie 2018

BUCURESTI – GIURGIU – RUSSE – KAPI KULE – EDIRNE – ISTANBUL – EDIRNE – KAPI KULE – RUSSE – GIURGIU – BUCURESTI

 

Ziua 1.  BUCURESTI – ISTANBUL  650 km
Orele 6.00 intalnire cu grupul in fata Colegiului Ghe Sincai si plecare spre Turcia pe ruta Bucuresti – Russe – Capitan Andreevo – Kapikule – Edirne – Istanbul. Seara, sosire in Istanbul. Cazare in hotel 4* ( Marmaray sau similar). Timp liber.

Ziua 2.   ISTANBUL
Mic dejun, timp liber  sau optional, vizita orasului Bursa ( 45 euro), fosta capitala a imperiului Otoman,  unde vom admira centrul istoric, Citadela inconjurata de ziduri, Moscheea Mare acoperita cu 20 de cupole, Yldirim Beyazid Camii, placata cu placi ceramice verzi, construita la 1365. Shopping in bazarul orasului  dejun si apoi vizita renumitei statiuni montane Uludag; urcare cu telecabina.    In cursul serii revenire in Istanbul; liber si cazare

Ziua 3.   ISTANBUL
Mic dejun, vizita la Versailles-ul din Istanbul, palatul Dolmabahce. Construit in sec 19, palatul ,este o capodopera de stiluri arhitectonice, pietre pretioase,aur, oglinzi si lemn de diferite esente; a costat la timpul respectiv  valoarea a 35 t de aur.A fost ultima resedinta a fondatorului Turciei moderne, Kemal  Ataturc , dupa care a fost transformat in muzeu.Urmeaza croaziera pe Bosfor/BONUS. Seara, optional ,,Seara turceasca” 45 euro, cazare.

Ziua 4.   ISTANBUL
Mic dejun, tur pietonal in centrul istoric, cu ghid local ( Aya Sofia, palatul Top Kapi si Moscheea Albastra, Hipodromul si Bazilica Cisternelor) Vizita cu shopping in Grand Bazar, cel mai mare si renumit bazaar din Europa, si apoi in Bazarul Egiptean, renumit prin varietatea mirodeniilor care se gasesc aici. Seara, participare la slujba religioasa de Inviere, la catedrala ortodoxa  Sf. Treime din Istanbul. Revenire la hotel si cazare.

Ziua 5.     ISTANBUL
Dupa micul dejun,croaziera la Insula Printului, unde, dupa plimbarea pe insula cu faetonul, vom vizita biserica ortodoxa Sf Gheorghe si vom servi dejunul pascal pe insula (miel, oua rosii, cozonac si dulciuri).In cursul dupa amiezii revenire in Istanbul. Urmeaza shopping la unul dintre mallurile importante ale Istanbulului, mallul ENDER. Cazare.

Ziua 6.  ISTANBUL – BUCURESTI
Dupa micul dejun, ultimele cumparaturi iar in jurul orelor 14.00 plecare spre tara,pe ruta Istanbul – Edirne – Bulgaria – Bucuresti.Scurta oprire in vechea capitala, Adrianopol, astazi ,Edirne unde putem admira vestita Ulu Camii, cea cu cele 999 de ferestre precum si bazarul acoperit. Drumul continua spre tara traversand Bulgaria. Sosire in functie de formalitatile vamale.

 

ANPC

Servicii incluse:transport cu autocar clasificat si aer conditionat; 5 nopti cazare cu mic ; ghid din partea agentiei; participarea la slujba religioasa de Inviere; vizita bisericii Sf Gheorghe de pe Insula Printului si dejun pascal; BONUS: croaziera pe Bosfor; ghid local.

Servicii neincluse:asigurarea medicala (recomandam si asigurarea STORNO); Intrarea la obiective; Excursiile optionale; Tot ce nu este marcat in program.

 

Pret/euro/pers/pachet  ( pret calculat pentru 35 pers)
Hotel Loc in DBL/TRPL 2 -6 ANI 7 – 11,9 ani SGL Supl.
MARMARAY 4* 260 EURO 70 220      80 euro
 Pret calculat pentru 35 pers ( intre 29 – 34 pers = +15 euro)
Termene de plata: 150 euro la inscriere. Diferenta se va achita cu cel putin 20 de zile inainte de inceperea excursiei.

Con-turPASTE 2018 LA ISTANBUL

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This