Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Pelerinaj Grecia 2018

  • PELERINAJ LA SF NECTARIE INSULELE EGHINA si EVIA
  • PELERINAJ LA SF NECTARIE INSULELE EGHINA si EVIA
  • PELERINAJ LA SF NECTARIE INSULELE EGHINA si EVIA
  • PELERINAJ LA SF NECTARIE INSULELE EGHINA si EVIA

Pelerinaj Grecia 2018

 

( Sfanta Paraskevi- Sfantul Nectarie -Sfantul Efrem cel Nou – Sfantul Ioan Rusul

Riviera Olimpica -Evia – Kato Xenia – Atena – Eghina – Nea Makri – Meteora – Riviera Olimpica )

                                            Date de plecare: 24.05.2018, 06.11.2018

 

BONUS Excursie la Manastirea Souroti, la Moastele Sf Paisie Aghioritul

 

 

Ziua 1: Bucuresti – Bulgaria- Riviera Olimpica (780 km) Plecare  din Bucuresti, Parc CAROL ora  aprox 22.30 , pe traseul Giurgiu – Russe – vama Kulata, Seara cazare in Paralia Katerini la hotel .

Ziua 2: Paralia – Meteora – Sfanta Paraskevi (600 km) Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. În continuare ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Sfantul Stefan si Manastrirea Varlaam – intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 Euro/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala Greciei. Seara cazare in Atena la hotel .

Ziua 3: Sfantul Nektarie Tavmaturgul – Sfantul Efrem cel Nou – Turul Atenei (100 km) Mic dejun. Vom pleca in portul Pireu, insa nu inainte de a face un scurt tur panoramic al Atenei. Dupa ce traversam cu ferryboat-ul spre insula si portul Eghina, vom calatori la Manastirea Sfanta Treime, unde se odihnesc moastele Sfantului Nectarie Tavmaturgul. Participam la slujba inchinata Sfantului. Dupa pranz, traversam cu ferryboat-ul Eghina – Pireu. Cazare in Atena la  hotel.

Ziua 4: Kato Xenia – Cuviosul David – Sfantul Ioan Rusul (490 km) Mic dejun. Dimineata devreme  plecam spre Insula Evia și ne vom abate de la traseu pentru o scurta vizita la Nea Makri, inchinare la moastele Sfantului Efrem cel Nou. In continuare, ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Rusu in insula Evia in Biserica Sfantul Ioan Rusu din Prokopi si la Manastirea Sfantului Cuvios David. Traversare cu ferryboat Agiokampos (in insula Evia) – Glyfa. Ne intoarcem pe continent si ne continuam drumul spre Paralia Katerini, pe drum facem o scurta oprire la Braulul Maicii Domnului la Manastirea Kato Xenia. Seara cazare Paralia Katerini la hotel .

Ziua 5: Riviera Olimpica -Salonic – Bucuresti (780 km) Mic dejun. Plecare spre Salonic unde, dupa sosire vom realiza turul orasului, pietonal dar si cu autocarul. Vom  admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Turnul Alb (simbol al orasului, sec. XVI). BONUS Excursie la Manastirea Souroti, la Moastele Sf Paisie Aghioritul; In cursul pranzului plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

                                  Tarif 229 Eur/pers. grup minim 45 pers.

 

Pentru grup 39-44 persoane, tariful se suplimenteaza cu 15 EURO/ persoana.

 Pentru un numar mai mic de 39  participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a anula programul;

Pat suplimentar: 219 Euro; Camera single: 80 %;

 

Servicii incluse: Transport cu autocar , 4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri ;2 nopti in Paralia Katerini, 2 nopti in Atena; Taxele de traversare cu ferryboat pentru pasageri in porturile Pireu  Eghina si retur; Vizite conform programului; Insotitor de grup. Taxa de traversare ferryboat Agiokampos-Glyfa

Nu sunt incluse: Intrarile la obiectivele turistice; asigurarea medicala ( recomandata si asigurarea storno)

Atentie: taxa de statiune se achita la receptia hotelului aproximativ 1.50€/camera/noapte;

 

 

Tabel tarife transport autocar charter cu plecari in fiecare vineri suplimente imbarcare:

Romania – Grecia – Romania

Localitate de imbarcare Ora de imbarcare Locul imbarcarii Tarife
Bucuresti – Paralia Katerini 20.00 Parcul Carol – Fantana Zodiac INCLUS
Supliment transfer din tara :
Iasi 10.30 Gara 40 euro
Tg.frumos 11.30 Gara
Roman 12.00 Benzinarie iesire spre Bacau
Bacau 12.30 Hotel Moldova
Focsani 16.00 Benzinarie spre Bucuresti 30,-euro
Rm.sarat 17.30 Centru – inainte de pod 25,-euro
Buzau 18.00 Parcare vis-a-vis de vama 25,-euro
Braila / Galati 16.00   25 euro
Suceava 12.00 40 euro
Baia Mare 10:00 Parcare Sala Sporturilor 40 euro
Dej 09:30 OMV iesire  spre Cluj
Bistrita 08:00 Autogara Heniu
Gherla 10:00 Centru
Zalau 10:00 OMV inainte de Sala Sporturilor
Cluj napoca 11:30 Parcare OMV Calea Turzii
Tg mures 10:00 Parcare Poli 2
Turda 12:00 Parcare langa Politie
Aiud 12:30 Centru catedrala
Alba iulia 13:30 Pta Consiliului Europei
Sebes 14:00 Parcare hotel FAN
Sibiu 16:15 Petrom langa Real
Brasov 16.00 Mc Donalds spre Bucuresti 25,-euro
Valea prahovei 17.00 In functie de localitate 15 euro
Ploiesti 18.00 Benzinarie OMV spre Bucuresti
Ramnicu Valcea 18:15 Statie Dacos 30,-euro
Pitesti 19:30 Mc Donalds gara 15,-euro
Satu Mare 12:00 Ieisrea spre Carei 40 euro
Carei 13:00 Centru
Valea lui mihai 13:30 Centru
Sacuieni 14:00 Centru
Oradea 15:45 Parcare Vulturul Negru
Salonta 16:30 Centru
Arad 18:30 Lukoil iesire spre Timisoara
Timisoara 19:30 Gara
Deta 20:15 Centru
Pentru traseele de mai sus se pot folosi ca puncte de imbarcare si alte localitati de pe trasee.

 

 

Note ce tin de rezervare si buna desfasurare a programului Note ce tin de formalitatile vamale
• Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in  “Tariful include “  vor fi achitate la agentie sau direct la hotel .

 Agentia poate anula sau amâna efectuarea  unei excursii în cazul în care nu se completează numărul minim de participanti sau conditiile meteo impun acest lucru, fără penalitate pentru turist/turisti.Retragerea turistului/turistilor de la excursie nu este permisă.  Retragerea turistului/turistilor de la excursie cu mai putin de 48 de ore înainte de ora de începere a excursiei atrage o penalizare de 100%. Cazul de neprezentare la locul de îmbarcare si la ora stabilită duce la pierderea totală a sumei achitate.1.In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmad ca diferenta sa fie achitata cu minim 20 de  zile inainte de data plecarii.2.Asezarea in autocar se va face in ordinea turistilor inscrisi pentru programul de mai sus!3.Informatiile privind excursiile optionale sunt informative; zilele si tarifele vor fi furnizate de catre agentia  partenera in ziua sosirii. Eventualele reclamatii ce fac referire la buna desfasurare a excursiilor optionale se vor face direct la agentia partenera in Grecia deoarece agentia noastra nu este responsabila de organizarea si buna desfasurare a acestora.4.Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul Raiffeisen Bank din data efectuarii platii +2% – coeficient de risc valutar.5.Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.6. Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.7. In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similar celor contractate.

Renunţări, penalizări, despăgubiri În cazul în care turistul nu achită integral contravaloarea pachetului de servicii turistice contractat, până la data scrisă în contract sau renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează agenţiei penalizări după cum urmează:

a.       15% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu până la 60 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b.      25% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu până la 40 de zile calendaristice înainte de data plecării;

c.       35% din preţul pachetului se servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 39-35 de zile înainte de data plecării;

d.      60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 34-16 de zile înainte de data plecării;

e.       100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

f.       100% din pretul pachetului de servicii, în cazul în care acesta, beneficiază de programele “early booking”, “oferte speciale” şi/sau alte forme de reduceri şi oferte speciale, oferte speciale cu denumiri comerciale s.a.m.d.

1.Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.

2.Minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor  trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul – se obtine de la notariat. Minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor,  iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

•Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs.  pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/ă  minim 6 luni de la data iesirii din tara!!!

• In cazul in care turistul detine  act  de identitate tip buletin ( cu file ) agentia   vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la  punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului!

 

De retinut !

  • Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere si/sau de acordare a bonusurilor, acestea
  • NU PERMIT ANULARI.
  • Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 15 minute inainte de ora stabilita. Grupul NU VA ASTEPTA turistul  / turistii care intarzie la imbarcare!
  • Formalitatile de cazare se va face incepand cu orele 14:00.
  • Eliberarea camerelor se va face la orele  09:00 ( la unitatile de cazare tip vila) respectiv

orele 10:00 ( la unitatile de cazare tip hotel)

  • Locul de debarcare la retur poate fi modificat, in functie de diferiti factori.
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This