Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

PLAJĂ în ALBANIA 2018

 • durres
 • durres
 • durres
 • durres
 • durres
 • durres
 • durres
 • durres

Plaja in ALBANIA 2018

Bucuresti – Ruse – Sofia – Skopje – Ohrid – Durres– Ohrid – Skopje – Sofia – Bucuresti

AUTOCAR       9 zile/8 nopti

Plecari:   20 iunie;  15  august 

Ziua 1. Bucuresti – Ruse – Sofia – Skopje   650 km
Orele 6.00, intalnire cu grupul in fata Colegiului Sincai si pornire pe ruta Giurgiu-Russe, spre Sofia; oprire cu vizita Catedralei Alexander Nevski Drumul continua spre Skopje; spre seara sosire in Skopje, cazare in hotel 3 / 4 stele. Timp liber

Ziua 2. Skopje – Ohrid Durres  350 km
Dupa mic dejun, plecare spre Albania pe ruta Skopje – Ohrid – Durres. Oprire in Ohrid frumosul oras macedonean situate pe lacul cu acelasi nume.Orasul este considerat “ Jerusalemul Balcanilor”, datorita numarului mare de biserici. Atat orasul cat si lacul constituie un site natural si cultural UNESCO, unul din doar cele 28 de astfel de situri UNESCO ,din lume.  Se viziteaza centrul istoric si lacul.  Sosire  si cazare in Durres, Hotel SUN 3 stele plus ( sau similar)  Hotelul este asezat la cateva minute de plaja, toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, minibar, balcon. Restaurantul serveste atat meniuri albaneze cat si internationale. Hotelul are piscina. Cina.

Ziua 3. Durres
Cazare cu demipensiune in hotel Sun Hotel 3 stele plus ( sau similar).Vizita cu shopping in capitala Albaniei, Tirana ,tur panoramic de oras (Turnul cu Ceas;  Moscheea lui Ethem Bey, Complexul Taiwan, constructie moderna cu restaurante, sali de jocuri, baruri, cluburi si cazinouri, inconjurat de un izvor  cu apa enorm. Podurile stralucitoare ajung direct in restaurant.Se poate face shopping la cel mai mare mall din oras, Dupa amiaza revenire la hotel.Liber si cazare.

Zilele 4,5,6,7.  Durres
Cazare cu demipensiune, timp liber pentru plaja, shopping sau excursii optionale

Ziua  8.  Durres – Elbassan –Skopje 350 km
Dupa micul dejun, plecare spre Skopje.
In drum oprire in Elbasan, al treilea oras ca marime din Albania, mentionat inca din sec. II de catre Ptolemeu sub numele de Skampis. Castelul Skampis a fost construit de catre imparatul roman Diocletian, pe vechiul drum comercial Egnatia. Acum, castelul, care in timp
a fost reconstruit de mai multe ori, are 2 intrari si 26 de turnuri.
Continuam drumul spre  spre Skopje/Macedonia. Traversarea frontierei si  sosire in Skopje. Scurta vizita a orasului nou (Parlamentul; Arcul de Triumf – realizare a artistei Valentina Stevanovska, construit in 2011 si care comemoreaza lupta pentru independenta Macedoniei din 1991. Piata Macedonia cu statuia lui Alexandru Macedon; strada Macedonia,  Memorialul Maica Tereza si Podul de Piatra de pe raul Vardar, care face legatura intre orasul vechi si nou. Cazare la Hotel 3 /4 stele (Continental sau similar)

Ziua  9.  Skopje – Sofia – Bucuresti 650 km
Mic dejun.Ultimele cumparaturi si plecare spre Sofia.Scurta oprire in Sofia.Sosire in Bucuresti in functie de formalitatile vamale

Servicii incluse:

Vizitarea bisericii Alexander Nevski din Sofia;

Vizita Skopje;Vizita Ohrid si Lacul Ohrid;Vizita Tirana;

 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3 / 4 stele ( Continental sau similar) Skopje;
 • 6 nopti cazare cu demipensiune hotel 3 stele (Sun Hotel sau similar) Durres;
 • transport autocar;
 • ghid insotitor din partea agentiei.

Servicii neincluse:

 • Asigurarea medicalaExcursiile optionale
 • Tot ce nu este inclus in program
 • Se recomanda si achitarea asigurarii :”storno”

Pret: euro/persoana cazare cu HB

  Loc in DBL SGL SUPL EXTRA BED COPII

2- 4,9 ANI

5 – 11,99 ANI
20.06.2018 388 euro 125 euro 370 euro 128 euro 265 euro
15.08.2018 410 euro 135 euro 295 euro 135 euro 275 euro

 

 

TERMENE DE PLATA: 50% LA CONFIRMARE. Diferenta se va achita cu 20 zile inainte de plecare

 • Documente necesare calatoriei: Pentru calatoria in statele Uniunii Europene este suficient cardul de identitate, in timp ce pentru statele extracomunitare este necesar pasaportul – documente valabile minimum 6 luni de la data calatoriei.

FOARTE IMPORTANT !!!!  DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI

Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.

Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.

Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.

Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

ATENTIE!

Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.

 

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea  hotarata de oficialitatile de resort din tara respectiva, conform standardelor proprii
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (mini bar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
 • In ultima zi de sejur camerele se vor elibera la ora 12:00. Solicitarile de check-out tarziu se vor adresa direct la receptia hotelului care va confirma sau infirma in functie de disponibilitate
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul excursiilor cu autocarul, locurile in autocar se vor ocupa in ordinea inscrierii
 • In cazul excursiilor cu avionul, prezentarea la aeroport se v-a face cu 2,5 ore inainte de decolare.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companieiaeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri sevor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea  companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
 • Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei
 • Pe teritoriul extern, conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, este posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora.. Datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor,vizitarea obiectivelor turistice se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv si ghidul local.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This