Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

POLONIA  6 zile

POLONIA 6 zile

POLONIA  6 zile

POLONIA – SLOVACIA – UNGARIA

(Varsovia, Cracovia, Auschwitz, Madonna Neagra, Casa Chopin, Zakopane)

BRATISLAVA – BUDAPESTA

Cotul Dunӑrii (Esztergom, Visegrad, Szentendre)

AUTOCAR     6 zile-5 nopti

Plecare în 20.08.

 

ZIUA 1– luni,ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei Muzeul CFR).Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Vac.

ZIUA 2- (mic dejun). Deplasare la Statiunea montana Zakopane(cea mai frumoasa din Polonia)-popas (90 min) pe renumita strada Krupowki. Deplasare la Cracovia – tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 22 – deplasare cu autocarul la hotel.    Cazare in Cracovia.

ZIUA 3- (mic dejun). Deplasare la Varsovia – tur (3 ore) cu ghid local, cu vizite la Casa Marie Curie si Palatul Congreselor (exterior). Popas in centrul istoric. Ora 21.30-deplasare cu autocarul la hotel.   Cazare in Varsovia.  

ZIUA 4- (mic dejun). Excursie (60 km de Varsovia) la Casa memoriala a compozitorului Chopin in Zelozowa Wola.Deplasare pentru vizita Manastirea Madonna Neagra. Deplasare pe ruta Lodz-Czestochowa la Oswiecim pentru vizitare Lagarul Auschwitz. Deplasare pe ruta Bielsko Biala-Zilina.  Cazare in Bratislava.

ZIUA 5- (mic dejun).In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii: Esztergom (Catedrala Catolicӑ– locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior–fosta resedinţa a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur,seara (de la ora 20),croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 – sambӑtӑ (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Deva-Sibiu–Rm. Valcea–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei Muzeul CFR).

Servicii incluse:

 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
 • ghid roman si ghizi locali în Cracovia si Varsovia;
 •  5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
 •   excursiile(fӑrӑ biletele de intrare) la Cotul Dunӑrii şi casa Chopin ; croaziera pe Dunare.                                                                                                                                                                           

      Servicii neincluse:  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Asigurarea medicala e obligatorie.( recomandam  si asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnӑvirilor,deceselor, accidentelor, etc.         

Pret/euro/pers/pachet                                                            Grup minim 25 pers.

Tip camera

Pret/pers

Loc in camera Dubla/Trpl 305 euro
Sgl supliment 110 euro
Copii 4 – 11,9 ani 285 euro

                 Termene de plata150 euro, la inscriere. Plata integrala se va achita cu cel putin 30 zile inaintea plecarii

Se achita in  euro sau  lei (curs BNR din ziua platii x 1,02).                         

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This