Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Revelion 2018 HOTEL FLO MARY Bran

Revelion 2018 HOTEL FLO MARY Bran

29.12 .17 – 02.01.2018

Revelion 2018 HOTEL FLO MARY Bran

Revelion 2018 HOTEL FLO MARY Bran

Revelion 2018 HOTEL FLO MARY Bran

⭐⭐⭐
Hotel Flo` Mary din Bran este locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte, in Romania.
Imbinand placutul cu utilul, hotel Flo` Mary este alegerea cea mai buna pentru organizarea de traininguri, team-buildinguri si conferinte.
Hotelul este compus din: 12 camere duble standard, pat matrimonial 12 cu dus; 3 camere duble de lx,din care 1 camera rustica,una din camere are baie cu cada; 4 camere duble twin,baie cu dus:- 1 camera tripla, pat matrimonial si pat single, baie cu dus 1 camera single,la parter ,baie cu dus; 6 apartamente cu 2 camere- 4 pax, 1 ap cu scara interioara; 1 apartament cu 3 camere -6pax, ap cu scara interioara; 1 apartament lux-2 camere,1 living si baie cu Jacuzzi.
Dotari camera: plasma Lg cablu Tv cu peste 60 de canale, telefon, cabina dus/cada/jacuzzi, uscator de par, minibar, mobilier si finisaje interioare elegante.
Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri, intr-un cadru minunat, cu o arhitectura deosebita, dispunand de spatiu pentru dj, loc de dans si cu preparate culinare de exceptie venim cu drag in intampinarea celor mai fine gusturi ale dumneavoastra.
Seri cu program de divertisment(cand nu sunt grupuri organizate) la restaurant Hotel Flo`Mary : foc de tabara cu muzica si vin, dansuri populare romanesti/grecesti, tiganesti recital de muzica internationala, recitaluri ale unor trupe recunoscute in lumea muzicala romaneasca, , discoteca.
Servicii/dotari hotel Flo`Mary: restaurant – 80 locuri, bar 24h, sala de conferinta( videoproiector, ecran proiectie, flipchart-la cerere)-120 locuri
-terasa-40 locuri, curte, loc de joaca pentru copii, spalatorie/curatatorie, drumetii cu autocarul hotelului, cu ghid(traseu turistic), room service-contra cost, seif la receptie, plata cu cardul(visa. Maestro, Mastercard), gratar (la cerere-in cazul grupurilor organizate-contra-cost), foc de tabara (la cerere-contra cost), se accepta animale de companie, muzica live in week-end, insotite de diverse evenimente tematice(cand nu sunt grupuri organizate), tenis de masa si biliard-contra -cost, Spa(Jacuzzi 4m/4m si sauna uscata)-contra -inchis, la 15 pers se ofera 1 gratuitate la cazare si masa.
Servicii gratuite: parcare gratis si supravegheata video, recepţie 24h, păstrarea obiectelor de valoare ale turiştilor, transportul bagajelor, trezirea clienţilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor şi a corespondenţei, rezervarea de bilete pe mijloacele de transport, informaţii privind orarul mijloacelor de transport, informaţii culturale şi turistice, rezervarea de bilete pentru evenimentele sportive sau culturale, servicii de curierat, pastrarea bagajelor, a obiectelor uitate şi anuntarea clienţilor, comenzi taxi, wi-fi.

ANPC

SERVICII:
  • 3 sau 4 nopti cazare cu mic dejun ( exceptie facand dimineata zilei de 01.01.18) si cina ( buffet suedez cu produse traditionale)
  • Cina Revelion servita individual si bauturi open bar: cafea, apa,racoritoare,palinca, vinul casei
  • Muzica si dans alaturi de formatia hotelului
  • SPA nelimitat; tennis de masa si biliard

 

Pret/lei/  camera/pachet
Tip camera
 4
nopti
3
nopti
Camera DBL 2 pers
2500 lei
2000 lei
Cam TRPL 3pers
3500 lei
3000 lei
Apt 2 camere   4 pers.
4500 lei
4000 lei
Apt cu 3 camere  6 pers
6500 lei
6000 lei
02 – 7 ani fara pat suplimentar
free cazare
7 – 12 ani
50% din valoarea unei persoane
Peste 12 ani
Pret adult

 

CONDITII DE PLATA:
  • 30% la momentul rezervarii ferme ( nerambursabil)
  • Diferenta se va achita pana la 01.12.2017

 

Con-turRevelion 2018 HOTEL FLO MARY Bran

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This