Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

RUSIA 16 zile

RUSIA 16 zile

AUTOCAR

RUSIA(Moscova, Sankt Petersburg, Novgorod, Tver)-POLONIA-TARILE BALTICE (Estonia, Letonia, Lituania)-KIEV-CERNAUTI-HOTIN-PUTNA-Cetatea SUCEVEI    16 zile

Plecari: 04.08.

ZIUA 1–sambata.Ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucureşti- Gara de Nord (pe Calea Griviţei – Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti – Sibiu – Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).  Cazare in zona Budapesta-Vac.

ZIUA 2- (mic dejun).Popas pentru vizitarea centrului Cracoviei.     Cazare in Varsovia.

ZIUA 3- (mic dejun).Vizita Palatul Congresova (exterior) si centrul istoric.Ora 12-plecare. Cazare in Vilnius (Lituania).

ZIUA 4- (mic dejun). Tur (3 ore) Vilnius cu ghid local. Popas in centru. Ora 12-plecare. Cazare in Riga (Letonia).

ZIUA 5- (mic dejun). Tur (3 ore) Riga cu ghid local. Popas in centru. Ora 12-plecare spre Estonia. Tur (2 ore) Talin cu ghid local. Popas (o ora) in centru.    Cazare in Talin (Estonia).

ZIUA 6- (mic dejun). Deplasare (360 km) la Sankt Petersburg-tur (4 ore) cu ghid local cu oprire la Catedrala Sf. Isaac.   Cazare in Sankt Petersburg.

ZIUA 7- (mic dejun). Vizita  Muzeul Ermitaj (Palatul de iarna). Croaziera pe Neva. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Sankt Petersburg.

ZIUA 8 -(mic dejun). Langa Sankt Petersburg se viziteaza (cu ghid local): Palatul de Vara, Gradinile Petrodvoret si Tarskoe Selo (satul tarului Petru I).  Cazare in Sankt Petersburg.

ZIUA 9- (mic dejun). Deplasare (700 Km) la Moscova pe ruta Novgorod (se viziteaza: micul Kremlin, Catedrala Sf. Sofia si statuia, cu cantece-pe baza de fise, a compozitorului Rahmaninov)-Tver (se trece prin centru).  Cazare in Moscova.

ZIUA 10- Tur (4 ore) Moscova cu ghid local cu oprire la pentru vizita Panorama Borodino, apoi vizita (3 ore cu ghid local) Galeria Tretiakovskaya. Optional (40 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 €-daca se achita in excursie), show national rusesc (include transport autocar si bilet intrare).   Cazare in Moscova.

ZIUA 11- (mic dejun). Se viziteaza cu ghid local: Kremlin, Muzeul Puskin, Catedrala Mantuitorului si o statie de metro cu vitralii si statui. Timp liber.    Cazare in Moscova.

ZIUA 12- (mic dejun). Deplasare (450 km) pe ruta Tula – Orel. Langa Tula, in Lutovinovo – vizita casa natala a scriitorului Turghenev (a scris « Foc pe mare »).   Cazare in Orel.

ZIUA 13- (mic dejun). Deplasare (400 km) pe ruta Zheleznogorsk- Hlukhiv in Ukraina.  Cazare in Kiev.

ZIUA 14-(mic dejun). Tur (3 ore) Kiev cu ghid local, cu oprire la manastirea Pecerska Layra. Timp liber-shopping, optional (aprox. 8 €) croaziera pe Nipru. Ora 16- deplasare prin Zhytomyr.  Cazare in Vinnitsa.

ZIUA 15 -(mic dejun). Vizita Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti (include si vizita la : Mitropolie, Universitate si Bazar) cu ghid local. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cernauti.

ZIUA 16–duminica(mic dejun). Se viziteaza Manastirea Putna si Cetatea Sucevei. Deplasare pe ruta Bacau-Focsani-Bu-zau. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucureşti- Gara de Nord (pe Calea Griviţei – Muzeul CFR).

Servicii incluse: transport (fara ziua 11) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale. 

servicii ghid roman si ghizi locali in: Vilnius, Riga, Talin, Sankt Petersburg, Moscova, Kiev si Cernauti;

15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);  

transport (fara ziua 11) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale. 

      biletele de intrare   la obiectivele turistice (Ermitaj, Kremlin, metrou), prelucrarea actelor (inclusiv taxa) pentru obtinerea vizei;   croaziera pe Neva.

Servicii neincluse:  biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.).

Asigurarea medicala e obligatorie si trebuie sa fie de minim 30000 € prima asigurata.(recomandam

si asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Prêt/euro/pers/pachet                                                 Grup minim 30 pers.

Tip camera Pret/pers
Loc in camera Dbl 1140 euro
Sgl supliment  395 euro
Copii – 4 – 11,9 ani 1100 euro

Termene de plata400 euro, la inscriere; plata integrala se va efectua cu minim 30 zile inaintea plecarii

Se achita in euro sau lei(curs BNR din ziua platii x 1,02 )

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii , + 2 fotografii tip pasaport si asigurarea medicala.

 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This