Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Tot EGIPTUL 16 ZILE

Tot EGIPTUL 16 ZILE

“ Pe urmele a doua din cele 7 minuni ale lumii-Piramida lui Keops si Farul din Alexandria ”

CAIRO-PIRAMIDELE-ALEXANDRIA-Sf. ECATERINA-HURGHADA – CANALUL SUEZ-PORT SAID

ABU SIMBEL-MUNTELE SINAI-SHARM EL SHEIKH        4 zile de plaja si baie la Marea Rosie

4 CROAZIERE:2 pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor), pe Canalul Suez (Port Said) si pe M. Rosie (Hurgada-Sharm el Sheikh)

Plecari:  29.09

ZIUA 1 – Sambata, ora 19.40, intalnire  cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI la birou CHECK IN TURKISH pentru destinatia Istanbul. Ora 21.35, decolare spre Istanbul. Sosire ora 23.00. Cazare in Cairo.

ZIUA 2– Ora 00.35-decolare din Istanbul. Sosire la ora 01.45 la Cairo. Cazare si mic dejun. Se viziteaza Muzeul de Egiptologie. Croaziera pe Nil cu cina si program artistic.           Cazare in Cairo.

ZIUA 3- (mic dejun). La 20 km de Cairo,vizite Memphis (vechea capitala) si Saqqara (piramida in trepte). Deplasare la Giza(Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui  Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor.   Cina si cazare in tren.

ZIUA 4- (mic dejun). In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi  excursie cu autocarul la Abu Simbel (templele lui Ramses al II-lea si sotiei lui, Nefertari).       Cazare in Aswan.

ZIUA 5- (mic dejun). Se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis).  Plimbare pe Nil cu felucca (barca) – se pot vedea (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina.  Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 6- (mic dejun). Se viziteaza  Templul Kom Ombo si  Templul Edfu.      Pranz si cazare pe vas.

ZIUA 7- (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina.    Pranz, cina si cazare pe vas.                                                                       

ZIUA 8- (mic dejun). Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (4 ore) in convoi de autocare de la Luxor la Marea Rosie. Plaja si baie la  Hurghada.  Cina si cazare in Hurghada.

ZILELE 9, 10- (mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Show traditional-1001 nopti.  Cina si cazare in Hurghada.

ZIUA 11– (mic dejun). Traversarea (75 €-se achita in Romania) Marii Rosii – cu avionul, Hurghada-Sharm El Sheikh. In Sharm el Sheikh – plaja si baie in Marea Rosie (intre orele 11 – 14) sau shopping. Turul statiunii (portul – Sharm El Maia – Namaa Bay – Hotel Sofitel – aeroport). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai.   Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.

ZIUA 12- (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo.   Cazare in Cairo.

ZIUA 13 -(mic dejun). Excursie cu autocarul la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) – shopping in zona libera.    Cazare in Cairo.

ZIUA 14- (mic dejun). Excursie cu autocarul  la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii  si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman.    Cazare in Cairo.

ZIUA 15- (mic dejun). Se viziteaza : Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Cairo Coptic (biserica crestina – suspendata) si Bazarul Khan El Khalili.  Cazare in Cairo.

ZIUA 16 – Duminica (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 02.40 decolare spre Istanbul, sosire la ora 05.50 Ora 07.10-decolare din Istanbul, sosire la 08.30 Otopeni.

Servicii incluse :transport cu avionul Bucuresti – Cairo – Bucuresti;

     servicii ghid roman si ghid egiptean,

transport cu autocar 2** cu aer conditionat;

3 cazari  cu pensiune completa in croaziera pe NIL (vapor de 5*****cu piscina);show traditional “1001 nopti”

3 cazari cu demipensiune la Hurghada si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*(Tv,frigider,aer condit. si grup sanitar propriu cu dus);excursie la Alexandria, Abu Simbel si Port Said( fara bilete  de intrare)

1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun.

Taxe de aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice.

Servicii neincluse:viza,aprox.20 €,  se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Asigurarea medicala, obligatory ( recomandam asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Prêt/euro/pers/pachet                                                     Grup minim 25 pers.

Tip camera

Pret/pers

Loc in camera Dbl 1745 euro
Sgl supliment 425 euro
Copii pana in 11,9 ani 1705 euro

Termene de plata: 400 euro se achita la inscriere. Plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.

Se achita in  euro  sau lei (curs BNR din ziua platii x 1,02).

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii , si asigurarea medicala.

. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This