Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

TRANSALPINA 1 zi

TRANSALPINA 1 zi

TRANSALPINA 1 zi

Palatul C-tin Brancoveanu (Horezu) – Valea Oltului – M-tirea COZIA

AUTOCAR

Plecari: 21.07, 4.08.

 

Sambata, ora 6.00-prezentare la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei -Muzeul CFR).Ora 6.15-deplasare din Bucuresti pe ruta Pitesti-Ramnicu Valcea. In Horezu- vizita Palatul Constantin Brancoveanu. De la Novaci incepe urcusul (2 popasuri de cate 30 min, la Pasul Urdele – cea mai mare inaltime, 2145 m si la Obarsia Lotrului) pe TRANSALPINA – cea mai frumoasa si inalta sosea din Romania. Deplasare pe ruta Dobra-Saliste(iesire din Transalpina)-jud. Sibiu-Valea Oltului (vizita Manastirea Cozia) – Ramnicu Valcea-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei- Muzeul CFR).

Servicii incluse:

  • transport cu autocar 2** (autobuz categ. I) cu aer conditionat.
  • Ghid din partea agentiei

Servicii neincluse:  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.      

Pret/lei/pers                                                                 Grup minim 25 pers  

Tip camera Pret/pers
Loc in camera Dbl / Trpl 195 lei
Sgl supliment
Copii 4 – 11,9 ani 175 lei

Termene de plata:  80 lei la inscriere. Plata integrala se va efectua cu cel putin 30 zile inainte de plecare

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei:. carte/buletin de identitate.

          Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.

  • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara noastra, conform standardelor proprii.
  • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Conducatorul de grup/ ghidul,  poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
  • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

  1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
  2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
  3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
  4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

 Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This