Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

VISEUL DE SUS SARBATORI DE IARNA LA PENSIUNEA NAGY

VISEUL DE SUS SARBATORI DE IARNA LA PENSIUNEA   NAGY

Pensiunea NAGY situata in “Viseu de Sus” – in imediata  apropriere  a unor obiective turistice renumite din Maramures, precum Cimitirul Vesel din Sapanta,Valea Vinului, Manastirea din lemn de la Barsana, cascada cailor din Borsa, Valea Vaserului, – simbolul Viseului datorita existentei  ultimului tren pe sina ingusta functionabil din Europa

Pensiunea Nagy va pune la dispozitie  24 camere utilate cu toate dotarile necesare, restaurant, bar de zi, masaj, plimbari cu bicicleta, sala de conferinta , biliard , acces la internet Wireless, parcare pazita, loc de joaca pentru copii , Paint Ball.

Odata cazati la pensiunea Nagy puteti vizita zonele turistice din aceasta zona, precum Cimitirul Vesel Sapanta, Valea Vaserului, Cascada Cailor, Mocanita,partia de ski Borsa sau Cavnic.

Plimbare cu Mocanita

In Viseu de Sus mocanita este cea mai cautata de catre turisti atat din Romania cat si tin doata lumea. Mocanita. Ea circuland pe calea forestiera Viseu de Sus aflat chiar in nordul Romaniei, la granita cu Ucraina.

Plimbarea cu Mocanita te duce printr-o zona impadurita enorm, unde nu exista drumuri sau sate, intr-o salbaticie fermecatoare.

Puteti vizualiza galeria video – plimbare cu mocanita

Cascada Cailor Borsa

O alta atractie turistica in Maramuresul istoric este Cascada Cailor. O cascada fermecatoare care te face sa te simti unic. Se poate ajunge la Cascada Cailor pe jos, urcand pe la vechea cariera din Borsa, sau cu telescaunul din  complexul Borsa.

puteti vizualiza imagini cu Cascada Cailor.

Manastirea Barsana

Aceasta sfanta manastire, plina de taina Crucii si a Invierii lui Hristos in Biserica Sa, sinteza intre evlavie si arta, unde rugaciunea ziditoare de suflet frumos se uneste cu munca artistica, ziditoare de lumina construita din piatra si lemn, Barsana – este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean la rascruce de milenii, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu Biserica in Liturghie cosmica.

 

REVELION LA PENSIUNEA NAGY

28.12.2019 – 03.01.2020

Servicii:    3,4 , 5 sau 6  nopti cazare cu demipensiune

                  Cina Revelion/AI; dans, muzica, obiceiuri si  traditii

 

Tarif/pachet/camera

Cazare
3 nopti
4 nopti
5 nopti
6 nopti
DBL/2 pers
1750 LEI
2100 LEI
2400 LEI
2700 lei
TRPL/3 pers
2200 lei
2600 lei
3000 lei
3400 lei
APT
2700 lei
3200 lei
3700 lei
4200 lei

NOTA: La inscriere 50%; diferenta= pana la 01.12.2019