Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

WEEKEND in 5 CAPITALE BALCANICE 4 zile

WEEKEND in 5 CAPITALE BALCANICE 4 zile

BELGRAD-PODGORICA-TIRANA-SKOPJE-SOFIA

4 zile – 3 nopti

AUTOCAR

Plecari: 14.06; 16.08.18

ZIUA 1- ora 06.15 –prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament – Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru.                                                                                                                                              Cazare in Belgrad.                                                                   

ZIUA 2- (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-PljevljaMijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta –Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas   (1 ora) in Podgorica.                                                                                                  Cazare in Cetinje.hot 2 / 3*

ZIUA 3- (mic dejun). Deplasare in Albania-pe litoral se viziteaza Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian). Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Deplasare in Macedonia prin orasul Gostivar.                    Cazare in Skopje (Macedonia).

ZIUA 4- (mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare pe ruta Kumanovo-Kyustendil. Excursie la Sofia – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Deplasare spre Ruse – Giurgiu.  Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR).

Servicii incluse :  3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .;  Transport autocar 2*cu aer conditionat  ( taxe stradale si parcari);   Ghid roman

Servicii neincluse:      Asigurarea medicala ( se recomanda asigurarea “storno, prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. )         ;intrarile la obiective; excursiile optionale;Ghizii pentru acestea

Tarif/euro/pers

Tip camera 14.06;  16.08.2018
Loc in camera dubla / tripla 235 euro
Sgl supliment 30 euro
2 – 11,9 ani 225 euro

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

La inscriere se va achita suma de 100 euro/pers.    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii.

Grup minim:30 pers

IMPORTANT

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
 • – insotit de ambii parinti;
 • – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
 • – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
 • – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

a)10%( sau minim 20 euro,), daca retragerea se face cu 60 de zile calendaristice inaintea plecarii.

 1. a) 20 % (sau minim 20 euro) daca retragerea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inaintea pleacarii
 2. b) 30% daca retragerea se face intre 30 – 21 de zile calendaristice înainte de data plecarii;
 3. c) 50 % daca retragerea se face intre 20 – 16 de zile calendaristice înainte de data plecarii;(In cazul sejururilor interne,se va achita nu mai putin de valoarea a 3 nopti de cazare)
 4. d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 15 zile calendaristice înainte de data plecarii sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Daca programul turistic a fost cumparat din ofertele Inscrieri Timpurii (in limba engleza – Early Booking) si daca anularea se face dupa data de expirare a valabilitatii ofertelor Inscrieri Timpurii penalizarea este in procent de 100% din pretul pachetului de servicii. Data de expirare a ofertelor Inscrieri Timpurii este publicata in prezentele conditii de vanzare. In cazul ofertelor speciale, conditiile de retragere si penalizarile pot fi diferite fata de cele standard. Aceste conditii  sunt communicate odata cu ofertele speciale.

. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This