Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

ZARNESTI SARBATORI DE IARNA LA la Pensiunea Hora cu Brazi

ZARNESTI SARBATORI DE IARNA LA  la pensiunea  Hora cu Brazi

CRACIUN LA HORA CU BRAZI

23.12.2019 – 26.12.2019

Data de intrare: 23.12.2019. Check-in: după ora 15, check-out: 26.12.2019 înainte de ora 12:00.

Pachetul conţine:

–       Cazare 3 nopţi, în cameră dublă, cu intrare în 23 Decembrie cu cină şi ieşire în 26 Decembrie cu mic dejun;

–       Demipensiune;

–       Băuturi alcoolice tradiţionale din partea casei (afinată şi ţuică);

–       Masă festivă de Crăciun;

–       Pachet băutură open-bar la masa festivă de Crăciun;

–       Programe de divertisment pe tot parcursul sejurului: tăierea tradiţională a porcului, grupuri de colindători, obiceiuri.

PROGRAM

Check-in 23 Decembrie 2019

Ora 19.30-21.30

Cină tip bufet suedez compus din 12 preparate calde, platouri ţărăneşti reci şi 3 tipuri de salate. Între cele 12 preparate o să găsim şi mult aşteptata pomană a porcului.

Băuturi alcoolice tradiţionale din partea casei: afinată şi ţuică (50 ml/ persoană).

24 Decembrie 2019

Ora 08:30-10:30Mic dejun tip bufet suedez(lapte, ceai, cafea, cereale, iaurt, omletă, ochiuri, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, brânzeturi, măsline, pate, salată de vinete, zacuscă).

Ora 11:00    Tradiţii româneşti –Tăierea Porcului

Vă aşteptăm în curtea interioară a pensiunii pentru a redescoperii tradiţiile româneşti acompaniaţi de ţuică şi vin fiert cum numai la Hora cu Brazi găseşti (toate din partea casei).

Ora 16:00       Împodobirea bradului    Cu sufletul la gură ne pregătim pentru Moş Crăciun. O să împodobim bradul, o să repetăm poeziile şi o să cântăm colinde.

Ora 19.30-21.30

Cină tip bufet suedez compus din 12 preparate calde, platouri ţărăneşti reci şi 3 tipuri de salate.

Băuturi alcoolice tradiţionale din partea casei: afinată şi ţuică (50 ml/ persoană)

25 Decembrie 2019

Ora 08:30-10:30

Mic dejun tip bufet suedez(lapte, ceai, cafea, cereale, iaurt, omletă, ochiuri, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, brânzeturi,produse traditionale, măsline, pate, salată de vinete, zacuscă)

Ora 14.30         Masa festivă de Crăciun

Va invităm în restaurant îmbrăcaţi în haine de sărbătoare să petrecem cu veselie naşterea Domnului, cu masa încărcată de bucatele cele mai alese, pe acordurile muzicii unde totodata ii vom admira si ne vom bucura de dansurile traditionale ale Ansamblului “Craisorii Pietrei Craiului”.

Meniu Masa Festiva

Gustare rece tradiţională: salată beuf, piftie de porc, tobă, şuncă, lebăr, măsline, bărcuţa de brânză, branzeturi, legume (castraveţi, rosii,) proaspete si multe altele;

Ciorbă ardelenească cu afumătură de porc sau ciorbă rădăuţeană cu pui;

Sărmăluţe în foi de varză servite cu mămăliguţă şi ardei iute;

Friptură de porc şi cârnaţi de casă servite cu cartofi cu rozmarin;Murături asortate;

Cozonac;Băutură open bar ora 14.30-22.00: Whisky, Vodka, Palincă, Ţuică, Afinată, Vişinată, Vin alb, Vin Roşu – la carafe; Băuturi răcoritoare gama Coca-Cola; Apă plata şi minerală; Cafea.

26 Decembrie 2019

Ora 08:30-10:30

Mic dejun tip bufet suedez(lapte, ceai, cafea, cereale, iaurt, omletă, ochiuri, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, produse traditionale, brânzeturi, măsline, pate, salată de vinete, zacuscă)

Ora 12.00 – Check-out

Tarif/pachet/pers./lei

Cazare
Inscrieri Timpuri
Pana la 01.10.2019
Tarif standard
Camera cu vedere spre curte/dp/pers
860 lei
1070 lei
Camera cu vedere spre munte/dp/ pers.
1070 lei
1130 lei
Copii 2 -6,99 ani
free
free
Copii 7 -14 ani
50%
50%

NOTA: 50% la inscriere; diferenta pana la 01.12.2019

Revelion la  Hora Cu Brazi

30.12.2019 – 02.01.2019

Pachetul contine: 
 3 nopţi cazare cu demipensiune

 Cină festivă de Revelion ;Bal mascat a doua zi de Revelion;Programe de divertisment pe tot parcursul sejurului:    Foc de tabara; Grup folkloric “Craisorii Pietrei Craiului”;Obiceiuri;Plimbare cu sania/caruta trasa de cai, in functie de conditiile meteFoc de artificii la cumpăna dintre ani; DJ
PROGRAM

30 decembrie 2019         După ora 15:00- Check-In 

Ora 19.30-21.30

Cină tip bufet suedez compus din 12 preparate calde, platouri ţărăneşti reci şi 3 tipuri de salate; Băuturi alcoolice tradiţionale din partea casei: afinată şi ţuică  (50 ml/ persoană).

Ora 21:30     Foc de tabără – vin fiert şi ţuică fiartă din partea casei, acompaniati de formatia folk Hoinarii Craiului.

31 decembrie 2019

Ora 8.30- 10.30        Mic dejun- bufet suedez – lapte, cereale, iaurt, ochiuri, omletă, cremwursti, legume proaspete, brânzeturi, gem de casă, unt, mezeluri ,produse tradiţionale(tobă, lebăr, slănină, jambon ţărănesc), măsline, salată de vinete, fasole bătută, zacuscă, cafea, ceai, apă.
Ora 20:30       Cina Festivă de Revelion .Vă invităm la marea petrecere dintre ani în restaurant, îmbrăcaţi acum de mare sărbătoare. Bucatele atent alese pentru a satisface cele mai exigente gusturi culinare, băutura ce curge din belşug, muzica de petrecere, paharul de şampanie băut la miezul nopţii , focurile de artificii ,vă vor face să păşiţi în noul an cu multa  bucurie.
Meniu masă festivă: 

GUSTARE•Tobă •Tartină cu somon fumme •Icre de crap pe lămâie •Ruladă de pui cu legume •Rolls de şuncă cu salată de boeuf •Salam Sibiu •Ruladă în trei culori •Roşii umplute cu vinete •Chifteluţe•Măsline asortate•Bastonaşe de castravete •Caşcaval

FEL I     Rată pe pat de varză cu sos de vişine

 FEL II     Mix grill- ceafa de porc, pulpa de pui, cârnaţi de casă afumaţi ; Cartofi cu rozmarin ;   Murături asortate

Tort

Băutura open bar:     Wisky, Vodka, Palincă, Ţuică, Afinată, Vişinată, Vin alb, Vin Roşu – la carafe; Băuturi răcoritoare gama Pepsi, apă plată şi minerală, cafea

1 ianuarie 2020

Ora 11.00-15.00-brunch –bufet suedez    Această combinaţie americană de mic dejun târziu şi prânz- brunch-ul -a fost pregătită de bucătarul de la Hora cu Brazi cu gândul la doamne. Ne-am rupt puţin de tradiţia românească , dar când cărnurile sau mâncărurile copioase sunt peste poate, o salată răcoritoare e binevenită. Dar nici domnii nu au fost uitaţi, căci ştim cu ce să dregem mahmureala de după Revelion – ciorbe acre şi zeamă de varză!

Bufet salate: salată de pui, salată de ciuperci, salată de peşte, salată de crudităţi, salată de boeuf.

Ciorbe:    rădăuţeană cu pui; ardelenească cu afumătură de porc;

 Sarmale în foi de varză servite cu mămăliguţă, ardei iute, bacon şi smântână

Pachet băuturi 2 persoane :  1L-suc gama Coca-Cola;1L apă plată/ minerală ;

1L vin alb Murfatlar la carafe; 100 ml ţuică/vişinată
Ora 12:30

Plimbare cu sania ( în funcţie de condiţiile meto) sau căruţa trasă de cai.

Ora 19:00     Bal Mascat      Petrecerea continuă şi în această seară, aşa că veniţi echipaţi cu voie bună şi chef de distracţie.

Vă invităm la balul mascat Hora cu Brazi pentru a readuce la viaţă personaje de basm dragi nouă. Cel mai original costum va fi premiat.

Meniu Bal Mascat (buffet suedez)

Aperitiv ţărănesc compus din preparate tradiţionale; Pastrav la gratar cu cartofi nature;Pastrama de oaie la ceaun ;Pastrama de oaie la gratar;Bulz ciobanesc

Sarmale;Chiftelute marinate; Aripioare in sos de usturoi; Mamaliguta, piure

Cartofi la cuptor cu rozmarin;

Desert

Pachet băuturi 2 persoane

1L-suc gama Coca-Cola;1L apă plată/apă minerală;1L vin alb Murfatlar la carafe; 100 ml ţuică/vişinată

2 Ianuarie 2020

8:30-10:30

Mic dejun tip bufet suedez – lapte, cereale, iaurt,omletă, cremwursti, legume proaspete, brânzeturi, gem de casă, unt, ouă fierte, mezeluri,produse  tradiţionale-tobă, lebăr, slănină, jambon ţărănesc, cafea, ceai, apă.

Ora 12:00 Check-out

Tarif/pachet/pers./lei

Cazare
Inscrieri Timpuri
Pana la 01.10.2019
Tarif standard
Loc in dbl  vedere spre curte/dp
1350 lei/pers
1470 lei/pers
Loc in dbl cu vedere spre munte/dp.
1500 lei/pers
1560 lei/pers
Copii 2 -6,99 ani
free
free
Copii 7 -14 ani
50%
50%

Avans la rezervare: 50%.;  Integral, pana in 01 Decembrie