Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

SARVAR

SARVAR

 

Sarvar orasel cu o populatie de aproximativ 16000 locuitori este alaturi de Heviz respectiv Buk una dintre cele mai importante statiuni balneare din vestul Ungariei care detine cea mai mare rezerva de ape termale din Europa.
Primele izvoare au fost captate in 1961 aici si aduse la suprafata dar exista locuri precum Hegyko langa orasul Sopron unde izvoarele sunt atat de puternice incat apa iese singura la suprafata de aici si un puternic miros de sulf.
In subteran se gasesc cabine, sunt in pretul biletului incluse care se deschid cu ajutorul unui ceas. Numarul cabinel se afla scanand ceasul de unul din multele ecrane de citit aflate la fiecare rand de cabine.
Primul aqua park compus dintr. un urias bazin ondulat cu platforma de sarituri si deasupra lui pe o esplanada radio vacanta ungureasca, animatori. patru topogane de viteza in linie dreapta lungime cca. 40 m. In fata inca un kids world cu corabii ale piratilor scufundate, doar papagalul a mai ramas pe catarg, tunuri de apa etc, Urmatorul baby world exterior ceva mai linistit cu palmieri de plastic sau tabla ce canta si tot felul de tasnitori. Dupa vreo 300 de metri unde efectiv numai pajiste si sezlonguri +dusuri si cabine la 20metri, ajungem la super aqua parkul cu tot felul de centrifuge si topogane cu colaci chiar si de doua persoane . Langa acesta un bazin cu valuri de aproximativ: 30×15.
Urmeaza doua bazine foarte mari (preferatele au 32-34 grade) care sunt continuarea celor interioare cu apa termala ce sunt la cca. 4-500metri de parcul acvatic asadar liniste deplina sunt prevazute cu jeturi hidromasaj pavate cu faianta fina si au din loc in loc precum forma sezlongurilor dar subacvatice. Celalat bazin are si o grota o constructie interesanta deasupra se afla o terasa, unde sunt de jur imprejur banci cu diferite programe de hidromasj ce se schimba la 5 minute astfel ca fiecare parte a corpului este masata. Imprejurul bazinelor plin de trandafiri in acest sezon. Toata gastronomia este asezata pe semicerc mult in afara spatiilor de plaja si recreere.

 

HOTEL SPIRIT THERMAL SPA SARVAR HOTEL  SPIRIT THERMAL SPA SARVAR  4 stele
Vezi oferta!

 

Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This