Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Poiana Brasov Hotel EDELWEISS

  • hotel edelweiss poiana brasov
  • hotel edelweiss poiana brasov

Hotel EDELWEISS Poiana Brasov

Clasificare 4 stele

 

POIANA BRASOV

 

Poiana a fost din vechi timpuri destinatia drumetiilor si a practicarii sporturilor de iarna. Se afla la poalele Postavarului la o altitudine de 1030 metri, ocupand primul loc in topul staţiunilor de schi din Romania datorita noilor amenajari: doua telecabine, o telegondola, doua telescaune si cinci instalatii de teleschi. Tot pe locul I este si la capitolul locuri de cazare: 2.800 de locuri in hoteluri si pensiuni, cele mai multe fiind clasificate de trei si patru stele.

Poiana Brasov gazduieste cea mai lunga partie de schi din tară “Drumul Rosu”, partie cu o lungime de 5.3 kilometri, ce porneşte de la 1.750 m si se ajunge la 1.050 m. Orasul Brasov este la 15 km, iar renumitul Castel Bran se gaseste la 25 de minute de mers cu masina.

Hotel EDELWEISS Poiana Brasov

Hotelul dispune de 75 locuri de cazare dispuse in 13 dbl standard; 3 dbl Premier; 2 dbl lax; 4 apt lux; 4 apt family; 1 apt presidential
Fiecare camera este dotata cu LCD, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internationale si internet, dusuri si cazi cu hidromasaj, minibar, acces pe baza de cartela electronica si reflecta pe deplin calitatea, bunul gust si rafinamentul unui hotel de patru stele la standarde europene.
Dispune de 80 de locuri de parcare
In sezonul de iarna hotelul dispune de garderoba de ski
Camera si cutii de valori
Serviciu de paza si sisteme de securitate proprii
Sauna;Jacuzzi
Sala conferinta capacitate 65 locuri tip U – shape; 100 locuri tip amfiteatru.