Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Paltinis Hotel HOHE RINNE

  • hotel hohe rinne paltinis
  • hotel hohe rinne paltinis
  • hotel hohe rinne paltinis
  • hotel hohe rinne paltinis
  • hotel hohe rinne paltinis
  • hotel hohe rinne paltinis
  • hotel hohe rinne paltinis
  • hotel hohe rinne paltinis

Hotel HOHE RINNE Paltinis
Clasificare 4 stele

Hotelul Hohe Rinne este situat în centrul istoric al Păltinișului, într-o zonă de munte liniștită la doar 30 km. de Sibiu. Hohe Rinne Păltiniș Hotel & Spa este o constructie in stil alpin ce dateaza  inca de la  1894.  Constructia a fost complet renovat în 2012.
Facilitati hotel: Hohe Rinne Păltiniș Hotel & Spa oferă peste 190 de locuri de cazare în 88 de camere și garsoniere elegant mobilate, majoritatea cu balcoane, care oferă o vedere panoramică inspre peisajele din zona. Fiecare cameră sau garsoniera are în dotare linie telefonică independentă, acces gratuit la internet de mare viteză,  TV. LED, minibar, cablu TV, seif, sistem electronic de accesare a camerei pe bază de card. Interioarele camerelor au un design clasic, ce îmbină armonios eleganța cu intimitatea.
Camerele hotelului au urmatoarea configuratie:
– 30 de Camere Duble Standard fara balcon, majoritatea fiind pozitionate pe partea din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc liniste si intimitate. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 2 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional.
– 45 de Camere Duble Superioare cu balcon, fiind pozitionate atat pe partea din fata, cat si pe latura din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc sa petreaca mai mult timp in balcon. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 2 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional.
– 8 Garsoniere Superioare cu balcon, avand living cu canapea extensibila si dormitor separat, fiind pozitionate atat pe partea din fata, cat si pe latura din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc sa petreaca timp in balcon admirand Muntii Cindrel. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 3 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional.
– 5 Garsoniere Standard fara balcon, avand living cu canapea extensibila si dormitor separat, majoritatea fiind pozitionate pe partea din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc liniste si intimitate. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 3 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional.
Alte servicii: centrul spa cu piscină interioară și jacuzzi, 4 tipuri de saune, salină, masaj și o sală de fitness, internet wireless, terasa, sala de conferinte, parcare gratuita, inchirieri de biciclete.  Restaurantul Conradt cu ziduri de piatra si mobilier din lemn ce da o ambianta rustica  si Gutt Cafe  servesc specialități internaționale si  românești, în timp ce copiii se pot bucura de KidsClub-ul modern.
Agrement
Punct de plecare pentru numeroase trasee montane din Munții Cindrel, hotelul oferă spre închiriere 64 de biciclete de munte pentru toate vârstele și este situat la 200 m. de principalul telescaun, la 3 km de pârtiile de schi Arena Platoș, la 8 km de Arka Adventure Park, cu transferuri gratuite la toate aceste locații.