Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Moeciu Hotel MISTRAL RESORT

mistral resort moeciu

Hotel MISTRAL RESORT Moeciu
Clasificare 3 stele

Hotelul Mistral Resort este situat la 35 km distanta de Brasov, in localitatea  montana Moeciu, fiind inconjurat de Muntii Bucegi pe de o parte si de Muntii Piatra Craiului pe de alta parte. Hotelul ofera un peisaj deosebit spre Rezervatia Naturala Bucegi.
Facilitati hotel: Hotelul Mistral Resort, are 47 camere duble, 3 camere single, 12 camere duplex, 1 suita junior, dotate corespunzator categoriei de clasificare. Camerele au urmatoarea structura: camere duble standard, cu balcon exterior, vedere spre padure, sau catre Raul Bangaleasa, suprafata de 17 mp, dotate cu mobilier modern, doua paturi apropiate de 1/ 1,9 m, LCD cu diagonala de 55 cm, TV. cablu, minibar, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par. camere duble lux, cu balcon exterior si o priveliste minunata spre muntii Bucegi, suprafata de 17 mp, dotate cu mobilier modern, doua paturi apropiate de 1/ 1,9 m, LCD cu diagonala de 55 cm, TV cablu, minibar, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par. camere single lux, camere cu doua balcoane unul cu vedere catre Muntii Bucegi si unul catre padure, suprafata de 16 mp., dotate cu mobilier modern, cu un pat matrimonial de 1,60/1,9 m, LCD cu diagonala de 55 cm, TV. cablu, minibar frigorific, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par. camera junior suite, camera personalizata cu o suprafata utila de 35 mp; balcon cu o priveliste minunata catre Muntii Bucegi, mobilier  din ratan, cu pat matrimonial de 1,8/2m, seif, minibar, LCD cu diagonala de 1,2 m, sistem audio, baie cu jacuzzi. camere duplex sunt apartamente compuse din: living cu o suprafata de 15 mp, la etaj pe o scara de lemn un dormitor de 35 mp, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, balcoane cu vedere spre padure sau spre raul Bangaleasa, in living este o moderna canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, minibar, seif, iar dormitorul este dotat cu doua paturi apropiate de 1/1,9 m care la cerere se pot desparti, LCD cu diagonala de 1,2 cm. camera duplex suite este un apartament compus din: living ce are in dotare canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, seif si minibar; la mansarda se afla doua dormitoare cu suprafata totala de 32 mp, paturile de tip twin, la solicitare pot fi separate, LCD cu diagonala de 1,2 m. Apartamentul beneficiaza de 2 balcoane exterioare unul la parter si unul la mansarda. camera duplex lux este o camera unicat in hotel, cu doua balcoane unul spre padure si celalalt cu vedere la Muntii Bucegi, living cu o suprafata de 15 mp, la etaj pe o scara interioara de lemn, un dormitor de 35 mp, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par; in living este o moderna canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, minibar, seif, iar dormitorul este dotat cu baldachin avand dimensiunile de 1,8/2m si LCD cu diagonala de 1,2 cm.
Alte servicii: restaurant, sky bar ce ofera o frumoasa perspectiva catre munti, Dream Club Haven cu program muzical cu DJ., terasa, biliard, tenis de masa, drumetii, sala fitness, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, seif, internet wireless in zonele publice, parcare gratuita.