Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Poiana Brasov Hotel PIATRA MARE

Hotel PIATRA MARE Poiana Brasov

Clasificare 4 stele

Hotel de traditie al Poienii Brasov, a fost renovat in intregime iar incepand cu anul 2002 se inscrie pe lista hotelurilor de 4 stele din aceasta statiunea. Hotelul ofera panorama intregii statiuni, , cu partiile de schi si Masivul Postavarul. Este dotat cu 186 de camere ( duble matrimoniale, duble twin, large duble si apartamente), frumos decorate si cu mobilier specific zonelor montane. Toate camerele au baie cu uscator de par, incalzire centrala, tv satelit, telefon, minibar, balcon, internet.
Servicii: Hotelul are doua restaurante unde se servesc atat meniuri traditionale dar si meniuri din bucataria internationala. ( Restaurantul Smarald cu capacitate intre 250 si 450 locuri si Restaurant Topaz & Terasa cu capacitate de pana la 300 locuri. In fata receptiei se gaseste frumosul Loby bar unde se pot servi bauturi, coctailuri, cafele , preparate specifice. Hotelul detine 8 Sali de conferinte si evenimente ( Sala VIP cu capacitate de 12 locuri; Sala Safir cu capacitate de 20 locuri; Sala Opal de 80 de locuri; Sala Calcedonia cu capacitate de  60 locuri; Agat de 80 de locuri, Sala Onix cu capacitate de 100 de locuri, Sala Topaz detine o capacitate de 200 locuri iar Sala NATO, care a fost construita in anul2004 pentru sumitt-ul NATO, care s-a desfasurat la Poiana Brasov, are o capacitate de pana la 1200 locuri.
Facilitati: Centru SPA., piscina interioara cu bar pe piscine, sauna, fitness, Jacuzzi, salina, masaj, centru de inchirieri schiuri in perioada de iarna; parcare