Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Moeciu – Hotel TURNU***

Moeciu  hotel TURNU ***

Construit in Bran-Moeciu, hotelul Turnu, este un hotel  care se ridica si raspunde standardelor europene.Este dotat cu 16 camere duble, o camera tripla 1 apartament si o garsoniera

.Camerele duble twin sau matrimoniale,  sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi separate, baie proprie, tv, minibar,incalzire centrala,

Camera tripla are o suprafață începând cu 25 m2, dispune de un pat matrimonial si un pat single, baie proprie și acces la facilitățile hotelului.

Garsoniera cu o suprafață începând cu 40 m2, dispune de un pat matrimonial si canapea extensibila, baie proprie și acces la facilitățile hotelului.

Apartamentul, cu o suprafață de 40 m2, este structurat pe două nivele, pe primul nivel se află livingul spațios, dotat cu o canapea, televizor și răcitor iar la următorul nivel este dormitorul ce are un pat matrimonial și televizor. Apartamentul are baie proprie și acces la facilitățile hotelului.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 70 – 80 locuri  care serveste o gama variata de preparate, precum si o crama cu o capacitate de 30 locuri .