Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

PALTINIS SARBATORI DE IARNA LA RESORT CASTELNOR****

PALTINIS SARBATORI DE IARNA LA RESORT CASTELNOR****

 RESORT CASTELNOR  PALTINIS

2021

Resortul Castelnor este amplasat în stațiunea Păltiniș, la doar 30 de km de Sibiu, într-un decor natural irezistibil. Dotările elegante, îmbinate armonios, sunt completate de servicii de excepție gândite să susțină integral sloganul nostru de brand – Passport to Comfort.

Punem la dispoziția oaspeților:

  • 28 de camere
  • Sală de conferințe
  • Zone de meeting
  • SPA (piscină, saună, jacuzzi)
  • Sală de fitness
  • Restaurant
  • Bar
  • Cramă

Fiecare dintre cele 28 de camere are un format și un design aparte, având însă în comun stilul, rafinamentul și atenția la detalii, totul pentru a vă garanta confortul și relaxarea de care aveți nevoie.

Restaurantul Castelnor poate găzdui până la 150 de oaspeți și este locul care vă garantează experiențe culinare ireproșabile. Meniul conține permanent delicii și surprize noi, prezentând chintesența ingredientelor alese pentru calitatea lor excepțională.

 

Barul vă propune o colecție de băuturi fine, menite să satisfacă gusturile și preferințele celui mai sofisticat oaspete. În funcție de anotimp, aroma deosebită a unui ceai, o cafea premium atent preparată, un pahar de vin, bere sau băuturi spirtoase rafinate pot fi servite la bar, la căldura șemineului sau pe terasa. Fumătorii au un loc special amenajat, acoperit. La barul de la SPA găsiți o varietate de băuturi, de la răcoritoare sau fresh-uri până la tării de calitate sau șampanii fine.

Prânzul sau cina pot fi însoțite de un vin special. Zona dedicată a cramei poate găzdui cu ușurință degustări memorabile.

Una dintre principalele atracții ale zonei de Spa Castelnor este piscina interioară, accesibilă indiferent de sezon, unde pereții de sticlă destăinuie o priveliște montană de o frumusețe răpitoare și inundă spațiul elegant cu lumină naturală. Fie că doriți să faceți o baie relaxantă pe timpul zilei sau să savurați un cocktail revigorant la marginea piscinei încălzite, acesta este doar începutul experienței dvs. senzoriale la Castelnor.

Încă din antichitate, băile cu aburi și sauna au fost cunoscute pentru efectele lor terapeutice la nivelul întregului organism, fiind totodată un ritual de relaxare la mare căutare până în zilele noastre. La Castelnor, puteți opta pentru ședințe individuale sau de grup la saună umedă sau uscată, unde veți da cu siguranță un refresh bunăstării minții și trupului dvs. În plus, vă oferim saună cu cromoterapie, tratamentul care poate încununa o zi de relaxare și care vă redă energia pozitivă, prin îmbinarea jocului de culori cu vaporii calzi.

Dacă sunteți în căutarea unui alternative la tratamentele tradiționale pentru eliminarea toxinelor, puteți să vă bucurați de o sesiune de salinoterapie, unde aerosolii salini vă vor stimula tot corpul. Este tratamentul ideal pentru o multitudine de afecțiuni și calea către purificarea întregului sistem respirator.

 

CRACIUN LA RESORT CASTELNOR****

24.12.2021 – 27.12.2021

SERVICII:

3 nopti cazare cu demipensiune

Povesti cu Mos Craciun

Cina traditionala de ajun

Cina traditionala de Craciun

Open bar muzic

Acces gratuit la SPA

Acces gratuit la depozit ski

Transfer gratuit la Arena Platos

Program activitati

Tarif/euro/pers/pachet

Cazare
Tarif/pachet
Loc in DBL STANDARD
475 euro
Loc in DBL SUPERIOR
498 euro
Loc in DBL de LUXE
513 euro
Loc in SUITA
550 euro
COPIL 6 – 14 ani
240 euro

Tariful se va calcula la rata de schimb a zilei de achitare

 

REVELION   LA RESORT CASTELNOR****

29.12.2021 – 02.01.2022

SERVICII:

4 nopti cazare cu demipensiune

Cina traditionala in 30.12.2021

Cina traditionala Revelion  31.12.2021

Brunch Party dinner in 01.01.2022

Open bar muzic

Acces gratuit la SPA

Acces gratuit la depozit ski

Transfer gratuit la Arena Platos

Program activitati

Tarif/euro/pers/pachet

Cazare
Tarif/pachet
Loc in DBL STANDARD
970 euro
Loc in DBL SUPERIOR
1010 euro
Loc in DBL de LUXE
1090 euro
Loc in SUITA
1170 euro
COPIL 6 – 14 ani
400 euro

Tariful se va calcula la rata de schimb a zilei de achitare