Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

BAILE OLANESTI

Statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti este situata pe Valea Oltului la 450 metri altitudine, intr-o zona de interes turistic si balnear, cu importante resurse si factori naturali de cura, imbinand in mod armonios factorul climatic si topoclimatic local cu factorul hidromineral constituit din apele minerale. Baile Olanesti dispune de un cadru natural odihnitor precum si de multiple posibilitati de valorificare in turism, drumetii, vizitarea schiturilor si manastirilor, lacaselor de cultura si civilizatie si rezistenta in fata vitregiilor de orice fel Horezu, Schitul Pahomnie, Schitul Iezer, Biserica dintr-un lemn etc.
Baile Olanesti, statiune balneara de interes general, cu activitate permanenta, ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale.
Pe plan international apele minerale sunt comparabile cu apele de la Vichy, Ems, Bourboule. Statiunea se gaseste printre putinele locuri din tara unde se efectueaza tratamente pentru desensibilizarea organismului la bolnavii cu diverse afectiuni alergice, prin injectii cu apa minerala sulfuroasa izotona recoltata direct de la sursa. Aici se trateaza afectiuni digestive, renale si ale cailor urinare, afectiuni cronice ale ficatului si cailor biliare, afectiuni respiratorii, metabolice si de nutritie, dermatologice, alergice, afectiuni cardiovasculare, asociate si endocrine.

BAILE OLANESTI

Hotel PARANG **

BAILE OLANESTI

Hotel ALICE ***

BAILE OLANESTI

Hotel STOGU ***

BAILE OLANESTI

Pensiunea NOEL ****

BAILE OLANESTI

Hotel SELECT ***

BAILE OLANESTI

Hotel SUPREM ***

BAILE OLANESTI

Hotel CENTRAL***

BAILE OLANESTI

Hotel TISA ***