Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

CORBU – CONACUL

CORBU   COMPLEX  PLAJA GOLF

2022

Daca doriti o vacanta lipsita de stres si in mijlocul naturii, plaja de la Corbu, indeplineste aceste conditii. Este cea mai noua plaja a litoralului nostru,  marginindu-se  in sud cu renumita statiune Mamaia si la nord cu rezervatia Deltei Dunarii.Complexul „PLAJA GOLF” este o constructie aproape de plaja si cuprinde patru cladiri distincte ( Casa Pescareasca; Casa Golf; Casa Dobrogeana si Conacul) care ofera toate conditiile ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de neuitat

CORBU COMPLEX PLAJA GOLF  „Conacul”

 Reprezinta cladirea principala a complexului, situat chiar pe plaja . Din casa se aud valurile si se vede marea.
Alegerea Conacului reprezinta o alegere unica.
Conacul se inchirieaza doar integral si aici pot locui maxim 6 persoane incluzand copiii.

Casa are caracter, este gen conac, dispune de trei dormitoare mobilate specific fiecare avand baie cu cada ele fiind situate unul la parter si doua la etaj.

Imobilul dispune de doua livinguri, unul la parter mobilat specific cu sofa si canapele, masa sufragerie stil cu scaune tapisate, semineu cu lemne, masa cafea cu fotolii, vitrina si consola stil, covoare traditionale, bar cu scaune de bar, bucatarie utilata si masa bucatarie cu scaune pentru 10 persoane.

De la parter turistii au acces la un pridvor de 360 de grade dotat cu canapele si fotolii, pridvor care se continua cu un foisor pentru stat la plaja dotat cu sezlonguri.
Livingul de la etaj este deasemenea mobilat specific, masa si scaune tapisate, hamac si covoare traditionale.
Din livingul de la etaj se intra in 2 dormitoare si intr-un balcon lung de aprox 20 metri cu balustrade din lemn traforat cu vedere panoramica la mare, balcon la care exista acces si din cele doua dormitoare situate la etaj.
Turistii cazati in “Conac” dispun de o curte privata de aprox 3000 m.p., cu parcare privata acoperita si un foisor tip observator .
La conac nu sunt acceptate animalele de companie.
Tarif/ noapte/unitate
Conacul
01.04-16.06
17.06-14.07
15.07-20.08
21.08-3.09
4.09-30.09
EURO 500.00
EURO 600.00
EURO 700.00
EURO 600.00
EURO 500.00