Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

MARAMURES CAVNIC SEJUR LA PENSIUNEA SUMMER TIME

MARAMURES  CAVNIC SEJUR LA PENSIUNEA

SUMMER TIME 

Complex Summer-Time are în structura sa o pensiune care functioneaza pe parcursul întregului an, camere moderne cu pat matrimonial, televizor, grup sanitar, baie, încălzire centrală, apă curentă. Complex Summer-Time este opțiunea pefectă atât pentru cazare de weekend, cât și pentru cazare de tranzit.

Dacă veți alege să vă petreceți vacanța în Complex Summer-Time vă puteți bucura de o astfel de experiență. Iar dacă o veveriță se va uita curioasă la voi, să n-o alungați. Nu vrea decât să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă facă să aveți o vacanță de neuitat. Camerele de cazare sunt primitoare și vă oferă tot ceea ce aveți nevoie în conditii de confort: mobilier elegant, baie proprie in fiecare cameră, apă caldă curentă si multă caldură în serile lungi de iarnă.

Preparate cu specific românesc, tradiționale zonei, în cea mai mare parte producție proprie, păstrăv proaspăt.

Din păstrăvărie aveți posibilitatea să vă alegeți chiar dvs păstrăvul pe care urmează să-l consumați.

Complex Summer-Time vă pune la dispoziție două piscine care funcționează estival și care respectă cu sfințenie regulile de igienă cele mai severe.

Astfel, în aceste piscine se pot rasfăța atât copii nou născuți, firește însoțiți de mamele lor, dar și “tineri” de peste 60 de ani! Apa din piscine este atât de limpede și curată încât vă va aminti de cuvântul “transparent”.

Servicii:  cazare cu demipensiune/pers        2020

 

Cazare cu DP/PERS
10.01.- 30.11.2020
5 NOPTI
10.01.- 30.11.2020
7 NOPTI
Loc in DBL
 750 lei
1010 lei