Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

SINAIA HOTEL REGAL***

SINAIA  HOTEL  REGAL***

Situat în Sinaia, hotelul Regal oferă apartamente spaţioase mobilate elegant, cu vedere pitorească şi cadă spa. Hotelul asigură acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.

Barul hotelului serveşte cafea proaspătă, ceai şi diverse băuturi, într-o atmosferă primitoare.

Regal are o terasă în aer liber cu o zonă de grătar.

Cu o suprafata de 50 mp, apartamentul standard,  dispune de un dormitor, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, doua balcoane si Internet Wireless, toate utilitatile pe care le doriti atunci cand plecati la munte.

Apartamentul Familial este impartit in doua dormitoare, living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, o baie cu cabina de dus, doua balcoane si Internet Wireless.

Intins pe doua nivele, Apartamentul Duplex are o suprafata foarte mare, de 210 mp, impartita in trei dormitoare cu bai proprii cu Jacuzzi, living cu canapea extensibila si semineu cu lemne, o bucatarie americana complet utilata, un lounge la etaj, o baie si Internet Wireless. De asemenea, apartamentul dispune de 5 balcoane, cu vedere panoramica pe 3 laturi. Hotel Regal are doua astfel de apartamente.

Hotelul detine un bar  cu spatiu primitor, atmosfera calda, design studiat pana in cele mai mici detalii. De asemeni hotelul are  o  terasa pitoreasca cu acces gratuit la gratar.

Hotelul este prevazut si cu o zona SPA.

 

PASTE LA HOTEL REGAL     26.04.19 – 29.04.2019

Servicii:

3nopti cazare in apartament conform tabel

Pachet surpriza in camera

Late Check-Out, ora 15.00

Acces sauna, piscina; internetWiFi in camera

Acces la gradina/ barbeque

Parcare privata

Tarif/euro/pachet/apartament

Cazare/apt
APT STANDARD
     2 pers
APT FAMILIAL
4 pers
 APT DUPLEX
6 pers
26.04- 29.04.19
290 euro
450 euro
690 euro
 
Contact Me :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

Pin It on Pinterest

Share This