Con-Tur TravelCon-Tur Travel
Forgot password?

Turism de sanatate in Romania

hotel dana amara

AMARA

Statiunea Amara este situata la 125 km de Bucuresti si la 8 km de orasul Slobozia.

hotel central calimanesti caciulata

CALIMANESTI-CACIULATA

Asezare geografica: Pe Valea Oltului, la 20 km. de Municipiul Ramnicu Valcea, la o altitudine de 260 – 280 m.

hotel cerbul covasna

COVASNA

Asezare geografica: In Depresiunea Brasovului, la poalele Muntilor Vrancei si Bretcului, la 60 km. distanta de Municipiul Brasov si la o altitudine de 550-600 m.

hotel termal baile felix

BAILE FELIX

Asezare geografica: in partea de NV a Romaniei, in Campia Crisurilor, la 140 m altitudine, la 8 km. distanta de Municipiul Oradea.

hotel belvedere govora

BAILE GOVORA

Asezare geografica: In zona depresionara din nord-estul Olteniei, la 21 km. de Municipiul Ramnicu Valcea, la o altitudine de 360-380 m.

pensiunea floare de colt baile herculane

BAILE HERCULANE

Asezare geografica: Pe Valea Raului Cerna, la poalele Muntilor Mehedinti, la 40 km. distanta de Municipiul Drobeta Turnu Severin, la o altitudine de 160 m.

hotel central baile olanesti

BAILE OLANESTI

Statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti este situata pe Valea Oltului la 450 metri altitudine, intr-o zona de interes turistic si balnear, cu importante resurse si factori naturali de cura, imbinand in mod armonios factorul climatic si topoclimatic local cu factorul hidromineral constituit din apele minerale.

complex 03zone baile tusnad

BAILE TUSNAD

Statiunea Baile Tusnad (650 m altitudine) este situata pe malul stang la Oltului, la contactul Muntilor Harghitei (munti de origine vulcanica) cu Muntii Bodocului, la o distanta de 32 km. de Miercurea Ciuc si 67 km. de Brasov.

BUZIAS

Buziașul este singura Stațiune Balneoclimaterică de interes național din vestul țării, cu profil terapeutic cardiovascular, folosind în procedurile de tratament factori naturali de cură

hotel coroana moldovei slanic moldova

SLANIC MOLDOVA

Supranumită și "Perla Moldovei", statiunea Slănic Moldova este amplasată în partea de sud-vest a județului Bacău, la o altitudine de 530 m pe versantul estic al Carpaților Răsăriteni, respectiv munții Nemira, ce fac parte din lantul Trotus-Oituz, într-o depresiune îngustă strabatută de Pârâul Slănic.

Hotel Danubius Health Spa Resort Sovata

SOVATA

SOVATA este o statiune balneara unica in Europa datorita lacului salin helioterm Ursu si al calitatilor balneoclimaterice pe care le ofera turistilor.

LACUL SARAT

LACU – SĂRAT este o cochetă staţiune balneară, situată în Câmpia Brăilei, la numai 5,5 km de oraşul Brăila, de care se leagă printr-o linie permanentă de tramvai construită încă din anul 1900 şi autobuz. Deşi aflată în plină câmpie, pe malul lacului al cărui nume îl poartă, staţiunea este înconjurată de 70 ha de pădure, care atenuează climatul de stepă şi constituie un plăcut loc de recreere.

VATRA DORNEI

Statiunea Vatra Dornei, supranumita si “Perla Bucovinei”, este situata la o altitudine de 802 m in Depresiunea Dornelor, la 112 km distanta de Suceava si 89 km de Bistrita Nasaud, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna.