Statiunea Amara este situata la 125 km de Bucuresti si la 8 km de orasul Slobozia.
Asezare geografica: Pe Valea Oltului, la 20 km. de Municipiul Ramnicu Valcea, la o altitudine de 260 – 280 m.
Asezare geografica: In Depresiunea Brasovului, la poalele Muntilor Vrancei si Bretcului, la 60 km. distanta de Municipiul Brasov si la o altitudine de 550-600 m.
Asezare geografica: in partea de NV a Romaniei, in Campia Crisurilor, la 140 m altitudine, la 8 km. distanta de Municipiul Oradea.
Asezare geografica: In zona depresionara din nord-estul Olteniei, la 21 km. de Municipiul Ramnicu Valcea, la o altitudine de 360-380 m.
Asezare geografica: Pe Valea Raului Cerna, la poalele Muntilor Mehedinti, la 40 km. distanta de Municipiul Drobeta Turnu Severin, la o altitudine de 160 m.
Statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti este situata pe Valea Oltului la 450 metri altitudine, intr-o zona de interes turistic si balnear, cu importante resurse si factori naturali de cura, imbinand in mod armonios factorul climatic si topoclimatic local cu factorul hidromineral constituit din apele minerale.
Statiunea Baile Tusnad (650 m altitudine) este situata pe malul stang la Oltului, la contactul Muntilor Harghitei (munti de origine vulcanica) cu Muntii Bodocului, la o distanta de 32 km. de Miercurea Ciuc si 67 km. de Brasov.
Buziașul este singura Stațiune Balneoclimaterică de interes național din vestul țării, cu profil terapeutic cardiovascular, folosind în procedurile de tratament factori naturali de cură
Supranumită și "Perla Moldovei", statiunea Slănic Moldova este amplasată în partea de sud-vest a județului Bacău, la o altitudine de 530 m pe versantul estic al Carpaților Răsăriteni, respectiv munții Nemira, ce fac parte din lantul Trotus-Oituz, într-o depresiune îngustă strabatută de Pârâul Slănic.
SOVATA este o statiune balneara unica in Europa datorita lacului salin helioterm Ursu si al calitatilor balneoclimaterice pe care le ofera turistilor.
LACU – SĂRAT este o cochetă staţiune balneară, situată în Câmpia Brăilei, la numai 5,5 km de oraşul Brăila, de care se leagă printr-o linie permanentă de tramvai construită încă din anul 1900 şi autobuz. Deşi aflată în plină câmpie, pe malul lacului al cărui nume îl poartă, staţiunea este înconjurată de 70 ha de pădure, care atenuează climatul de stepă şi constituie un plăcut loc de recreere.
Statiunea Vatra Dornei, supranumita si “Perla Bucovinei”, este situata la o altitudine de 802 m in Depresiunea Dornelor, la 112 km distanta de Suceava si 89 km de Bistrita Nasaud, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna.